Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.
Prosím o radu, jak zapůsobit na holku. Je to taková hloupá otázka, ale já už si nevím rady. Žádnej vztah mi nevydrží, nebo to zkopu hned na začátku. Mám jít s jednou ven, chvíli si píšeme přes internet, jsme ze stejnýho města, ale ještě jsme se neviděli. Mám ji třeba koupit kytku? Jaká vhodná téma navodit? Děkuji.
Hlavně se chovej přirozeně, nedělej ze sebe šaška ale na druhou stranu buď vtipný. To mají holky rády. Když jsi vtipný. Nemusíš vyprávět zrovna vtipy, ale sem tam nějaká vtipná poznámka se hodí. Ne moc dvojsmysli, bude si myslet, že ji máš jen na sex. Povídejte si o čemkoli. Hlavně pořád nemluv ty, nech mluvit jí a reaguj, bude ráda, že jí posloucháš. Co se týče kytky, nevím. Možná bych do toho šel déle. Dneska se to u mladých holek moc nenosí. Myslím. Pro začátek. Jinak hlavně nechoď do kina, do cukrárny, do knihovny Jděte třeba na večeři i když i to je kliše... A hlavně nebuď nervozní, holky to poznají. No a držím palce... Jo abych nezapomněl, buˇ%d galantní. Všeobecné zásady slušného chování ti snad vysvětlovat nemusím...
Dobrý večer. Vhodné téma jsou koníčky, volný čas a záliby všeobecně. Vy jí povíte o svých a zeptáte se jí na ty její. Když budete mít nějaký společný, tím lépe. Buďte sám sebou. Zajít na čaj nebo kávu, na pizzu.Domluvit se, kam půjdete příště atd...Já bych jí koupila místo kytky třeba čokoládu. Ta nezvadne. Jinak je zde možnost podívat se i do diskuzí, kde se toto téma řešilo už mockrát a pohledat inspiraci i tam. Tak ať se schůzka vydaří!
Chovat se přirozeně, být příjemný, vtipný, ale ne se podbízet. Nemluvit jen o sobě a o svých zájmech, nechat prostor i jí, ať povídá a umět jí naslouchat.
Květinu bych odsouhlasila, ale ne nějaké ohromné křovisko, jako se dává při soutěži Miss. Mně se vždycky líbily skromné fialky. Ty ale dneska těžko seženeš, leda že bys měl za strýčky 12 měsíčků. Tak něco jiného, ale jen v malé něžné kulaté kytičce.
No a když jí přineseš místo toho čokoládu, pralinky, kočičí jazýčky, nebo podobný mls, tak pokud nebude sobecká a podělí se, polovinu toho zase dostaneš nazpátek.
Hlavně netlačit na pilu, nebýt vtíravý a nezačínat každou větu slovem JÁ. To každé slušné děvče brzy prchne. Hodně štěstí! Jaga.
doplněno 10.01.12 13:12:Já bych byla ve svém živlu, kdyby mě chlapec /dnes už spíš nějaký děda/ pozval do NTM. Nebo někam do výtopny na parní lokomotivy - Šlechtičnu, Rosničku, Papouška, Ušatou, Albatrose, Bejčky, Čtyřkoláka... ...a vůbec nejraději mám Mikádo. Člověk je sice potom jako čuník a celý večer se drbe ve vaně, ale ty zážitky! Jenže nejsme všechny stejné. Některá by uvítala raději ZOO nebo módní přehlídku. To musíš šikovně vyzvědět, co dívku Tvého srdce zajímá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.