Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce na doma

Od: ilka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda někdo má zkušenost s prácí z domu.

Popřípadě nějaké doporučení. Protože mi připadá, že jsou všechno akorád podvody!

Myslím třeba plnění obálek, kompletace nebo práce s internetem. Či jiná..

Děkuji..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Zadejte si do zdejšího vyhledávání toto téma a čtěte a čtěte...Je zde těch diskuzí už mnoho, ale výsledek nic moc...Na plnění obálek si dejte zvláště pozor, ať nenarazíte na podvodníky a nikde neplaťte předem žádné vstupní poplatky. Bohužel, jinou radu nemám, než jen toto varování.:(

hodnocení

2x

Ano,jsou to podvody,takže na ně nereflektujte,nikdy,a nikomu*bum*Ale,napadlo mě,že spousta žen tvoří doma svá dílečka,která posléze prodávají.Jedná se třeba o šití,pletení,háčkování,atpod.Sama kupuji od jedné skvělé dámy nádherné ponožky a podkolenky na zimu.

martinaa*

Napsala byste mi vnitřní poštou www oné paní, jestli je má? Děkuji.

filipek
hodnocení

0x

napište na noname43210@seznam.cz pošlu Vám perfektní typ

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]