Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Zítra, před školou, by jsem si rád vyšel s partou kamarádů zahrát si na ulici. Naše skupinka je malá, máme jeden cajon, jednu kytaru a foukací harmoniku. Na nástroje hrát umíme. Chtěl bych se ale zeptat: Můžeme prostě jít na ulici a začít hrát a zpívat? Není potřeba nějaké zvláštní povolení? Peníze vybírat nechceme, chceme si prostě zahrát pro potěšení své i našich bližních.
Hrát by jsme chtěli před Gymnáziem Terezy Novákové v Brně - Řečkovicích. (Tam chodíme na školu).
Děkuji, Troll-a-Nature :D
Dobrý den, tak zrovna zítra je volba prezidenta. Volební místnosti jsou většinou ve školách, tak to asi budete hrát pro dost lidí, kteří půjdou volit. Musíte vybrat dobré písně, aby to nebyla provokace nebo narušení voleb. Jinak by to asi nemělo nikomu vadit. Povolení je asi třeba jen na určitá místa.
V Praze je snad povinnost nějakého poplatku např. na Karlově mostě, ale v Brně nevím. A ohlašovat na úřadě se musí snad jen různé demonstrace a srocení lidu, ale to asi není tento případ. Zdravím!
Myslím, že nepotřebujete žádné povolení. Pokud tedy nepostavíte pódium a nebudete hrát o půlnoci. Mimochodem, co je cajon?
Dobrý den, tak jsem si to také musel najít neb jsem cajon neznal. Už jsem poučen a dovoluji si přidat odkaz. Zdravím!
doplněno 10.01.13 23:05:Omlouvám se, patrně ten link nefunguje, tak to zkusím znovu.
Děkuji moc za odpovědi :D Budeme hrát od 8:00 do asi 8:45, takže volby vyrušovat nebudeme :D A cajon? Cajon je perkusionistický bicí nástroj. Vypadá jako... jako... Krabice s dírou :D
tak to fakt nevím, právě jsem zjistil, že jsem totální hudební analfabet
...jsem si to našel na internetu, ale v reálu jsem to fakt ještě neviděl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.