Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Je mi 21 let a čím dál častěji se mi objevují šedivé vlasy
otec začal šedivět až tak ve 32 letech
z jakých příčin je ještě možné šedivět? úbytek nějakého vitamínu? stres?
Důvodů může být více. Ztrátu vlasového pigmentu může mít na svědomí genetika, stres...Já jsem začala šedivět např. ve 22 letech po té, co jsme měli bouračku a sešroubovali mi přeraženou ruku. Takže u mne byla příčina šedin přítomnost cizího tělesa v těle...Nedá se odpovědět přesně, co je příčinou u Vás.
doplněno 09.01.12 18:33:Naštěstí to není smrtelné a exeistují barvy na vlasy.
Marti,nevím,kde jste to našla,ale,dovolím si nesouhlasit,mé dvě velice blízké osoby mají veliké a letité problémy s ledvinami,a co se týče jejich vlasů,mohli by je rozdávat,jak je mají strašně husté,a po padesátce stále bez šedin.Myslím,že naše tazatelka to má buďto z toho stresu,nebo dědičné,a s tím se jaksi nic dělat nedá,jó,vlastně dá,barvit
Na google. Samozřejmě čínská medicína se nedá zobecňovat, na jednoho působí tak, na druhého jinak... nelze říci, že bych se tím řídila nebo tomu třikrát věřila, ale co mám potíže s močovými cestami, vlasy mi padají a jsou takové slabounké...
A tazatel to má na 90% dědičné, ale proč? Odkud to šedivění bude pocházet? To by mě zajímalo..
Ahoj, moje bývalá spolužačka měla už v páté třídě ZŠ vpředu v ofině pramen vlasů bílý jako mléko. V té době se barvení u žáků ZDŠ netolarovalo, ona to měla opravdu přirozené. Jednalo se o ztrátu vlasového barevného pigmentu z důvodu dědičnosti. Její maminka také začala šedivět velice brzy.
Dneska je to jedno. I když je nám pomalu 60, když se sejdeme na srazu je ona i my ostatní za KOČKY. Blonďaté, hnědovlásky, černovlásky. Jen šedivá chybí. Ta chemie je přece jen k něčemu dobrá, i když mě ve škole vůbec nebavila. Jaga.
Je to dáno hodně genetikou, nedávno přijela na návštěvu moje známá a přivezla manžela, kterého jsem dosud neznala. Přestože pánovi bylo 70 let, vlasy měl krásně hnědé, bez jediné šediny. Když jsem se podivila, sdělili mi, že jeho maminka umřela jako 85 letá také s krásně tmavými a nešedivými vlasy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.