Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Právní služby-platba

Od: berivo® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,jak mám vyřešit situaci,kdy by rád zažaloval stavební firmu o částku cca 700.tisíc.Když by šel k právnikovi musím vše zaplatit dopředu?Jenže pokud já nemám zrovna tolik peněz,aby mohl zmíněnou formu zalžalovat.Neexistuje nějaka možnost,že by to vše zaplatil až ten spor vyhraji?Mám naši situaci vyřešenou a probranou s x lidma co se pohybuji ve finančníctví,a stavebnictví,takže právník řekl,že se nechá udělat posudek,a jdeme k soudu,jenže ja nemám na tyto právní úkony peníze.Právnik údajně chce zaplatit vše dopředu,soudní stání,znalecký posudek,atd.Jenže ja peníze netisknu,bohužel.Dík za odpoověd.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

S právníkem se lze domluvit předem na záloze a pak na dalším způsobu úhrady.

buss
hodnocení

0x

Viz advokátní tarif - vyhláška o odměnách advokátů a náhradách advokátů za poskytování právních služeb
A co když prohrajete, čím uhradíte? Je třeba se doihodnout...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]