Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co obnáší garant?

Od: evatipp odpovědí: 1 změna:

Dobrý den chtěla jsem se zeptat co obnáší dělat garanta chci být kadeřnicí a potřebuji k tomu garanta aa sehnala jsem si i pani kadernici ktera mi ho bude delat ale chci vedet jak dlouho mi ho musi delat abych mohla podnikat sama a take na to co to vsechno obnásí?papirování atd...děkuji za rychlou odpověd Eva

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

stribrnak*
hodnocení

0x

Jdu na rychlou odpověd,garant je ten,kdo se za vás zaručí a bude tzv,strážcem,z vlastní zkušenosti jsem měl garatnta,ktarej se mi zaručil jako poručník k podnikání v restauraci,on v zásadě nic nedělá,jen se podepíše,je to ručitel, subjekt za něco zodpovědný, poskytující záruku,je to
odpovědný zástupce,který garantujete znalosti z oboru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]