Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi poradit, či vysvětlit. Zjistili mi tetanii a když jsem měla před týdnem poslední záchvat, bylo mi jen řečeno, že mám hodně pít. Já jen, že tady čtu různý věci, o tom jak tady lidé chodí na různé vyšetření a kdoví co. A mě loni jen poslali na EEG? Nejsem si tou zkratkou jistá, ale tam mi vyloučili epilepsii a řekli, že mám tetanii. A dál nic. Jen že je to nedostatkem hořčíku a něco jsem si našla na internetu. Je normální aby doktor to řešil jen tím, že mám hodně pít a to že mě tady odváží při každém záchvatu na pohotost je také normální? Nevím, ten, kdo to nezažil, neví. A z toho že si to přečte. Nechci to zažít znovu, i když vím, že to nebylo asi naposled. Endearment
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.