Nejste přihlášen/a.
Ahojte, vztah se zatím vyvyjí dobře, ale od silvestra začalo mnoho problému. První a nejzávažnější je celková unavenost. Vstávám v půl sedmí do školy dříve to bylo uplně v pohodě, ale poslední tejden nejsem schopnej vůbec vstát, musí mě vždycky tahat párem volů. V noci i přes únavu nemůžu vůbec usnout tím pádem sem vzhůru třeba do 2 hodin do rána (a to si du lehnout už v 9) a z toho plyne eště větší únava a nevyspalost. Teď je období zkoušek ve škole ale ty zvládám v pohodě moc si s tím lamu nelámu, spíš ve vztahu začínají být problémy, protože nejsem schopnej být se svou milou. Když už spolu sme stojím jako společník za velký nic. Nedokážu jí nijak uspokojit. Nejradši bych spal jenže to taky ne.. poraďte prosím sem zoufalej. Nechci aby se mi rozpadl vztah, tímdle tempem bych mohl začít mít problémy i ve škole.
doplněno 09.01.12 15:34:A také to má vztah na vztahy okolo samozřemě, dřív energetický, optimistycký, vždy s dobrou náladou sem spš teď jak duch... Energie žádná, pesimista každým coulem, nálada pod psa nedokážu se zasmát.. ;(
Co se týče vztahu, slečna by měla pochopit, že máte zkoušky a testy, které jsou náročné a psychicky i fyzicky vysilující. Přítel má momentálně třeba zkouškové, nechávám ho učit, jsem spíše v pozadí. I já jsem během zkouškového ěla otřesné nálady, byla jsem vzteklá, hádavá, ubrečená. A zvládl to - ještě mě podporoval.
Je to jen překážka ve vztahu. Pokud ji vztah překoná, posílí ho to. Pokud toto nebude schopná překonat, že se měsíc a půl nechováte ideálně, jak chce zvládnout větší a daleko závažnější problémy?
K té únavě - děláte nějaký sport, nebo jinou aktivitu?
Mno obvykle chodím do posilovny 2-3 tejdně, 2x spinink, jednou tejdně fotbal a tělocvik školní. To bylo eště minulej tejden teď nejsem schpnej se do ničeho dokopat... tak nějak to postupně upadalo a poslední 2 dny nedělám už nic
Chtělo by to něco vysadit, tělo Vám samo vzkazuje, že má dost. Klidně si běžte zakopat, ale jen tak, do posilovny ano, ale ne do zhuntování.
Zkuste si před spaním dát meduňkový čaj nebo teplé mléko, které napomáhá usínání.
Mno dobře, samozřejmě udělám, jen ty recepty nefungujou, zkoušel sem obě + co doporučili prarodiče, ale výsledek je stále stejný přemýšlet nad ničím ale furt dokola a ne a ne usnout. Zkoušel sem si i "zahulit" jednou to sice pomohlo, ale nechci s tím mít nic společného, takže sem se toho okamžitě zřekl!
Víte, takovou únavu jsem měla od listopadu doteď. Vstávala jsem nejdřív v 9, ale celkem bez problémů spala. Známá lékařka mi řekla, že je to normání, že tělo se prostě čas odčasu potřebuje zastavit. Poradila mi hodně pít zelený čaj (ne večer), jíst ovoce a zeleninu a vynechat maso. A taky dodala, že až si tělo samo odpočine, únava zmizí.
Odmala dělám sport, od r. 2005 do roku 2010 jsem měla třikrát týdně trénink, dvakrát týdně posilovnu, do toho školu a práci po večerech a přítel. Nestíhala jsem jíst, spát, tělo jelo přes limit. Pak to se mnou na jedněch závodech málem švihlo a od té doby si dávám pozor...
Mno nechci vypadat jako hypochondr, ale až na " Bolestivé místní uzliny" mám všechny příznaky dokonce i teplotu mám konstantně nad 37,2°C
To já též:D A od října/listopadu jsem stabilně unavená skoro pořád... zatím to nijak moc neřeším, mám za to, že je to buď nicneděláním (pracovala jsem jen na půl úvazku), nebo odvyknutím drilu.
Návstěvou doktora ovšem nic nezkazíte
Já jdu ve středu a poradím se (: děkuju třbe z toho nic nebude a když jo tak se z toho snad nějak dostanu a bude mi hej (:
doplněno 09.01.12 22:14:Jen co sem to tak pročítal, že prej problém s imunitou.. už 3 roky sem neměl víc než nachlazení... ale problémy s dýcháním se už párkrát objevili, ale vše připisuju únavě
doplněno 09.01.12 22:20:Hmm problémy se sexem no je mi 17, ale připadá mi to až moc povědomé, doteď sem to připisoval psychice nebo nahlim vyrusenim (viz. me jine otazky) jenze po tom co sem precetl clanky uz to tak moc nevypada... A jakoze na to neni lek me taky znepokojuje.
Lidi, doktor nic neobjevil... nějaký další rady? prošel sem si strašnou spoustou testů a prej sem víc než zdravej..
Zdravím. Pokud jste zdráv, pak je to u Vás tedy zřekmě psychická záležitost. Zkuste relaxovat, dodávat tělu minerály a vitamíny, dodržujte poctivě pitný režim a snad se to srovná. Pokud bolí klouby, mazejte alpou a na nespavost si v lékárně kupte tabletky. Ty, co jsou volně prodejné, jsou přírodní - bylinkové a nevypěstuje se na nich závislost. Naďte se prostě do pohody a snad toto období brzy přejde.
Pardon-zřejmě a nalaďte se...
Poprvé jsem si ani vašich chyb nevšiml :D minerály, stopové prvky a vitamíny to mi bylo doporučeno lékařem tak už tady něco mám. Jinak po psychické stránce, myslíte že by to mohlo být například mím dřívějším ponocováním? Ale to už docela dlouho nedělám, už nesedím nad zdrojákem do 4 hodin do rána minimálně půl roku O
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.