Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpověď - na co mam nárok?

Od: janka009* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den Chtěla bych se zeptat 31.12 jsem zkončila v práci jelikož mi končila pracovní smlouva a na druhou stranu jsem v 6 měsíci těhotenství . takže v lednu budu bez veškerých příjmu nevím na co mam narok na jaké davky? Z uřadu prace nedostanu ani korunu protože jsem nebyla zaměstnana 12 měsícu ale pouze 11 takže nemam narok! o co tedy mužu žádat? Příspěvek na bydlení ten mam podaný ale teprve mi příjde vyjadření . Mam narok ještě na nějaké peníze?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud jste byla zaměstnána,a jste těhotná,tudíž vám musí platit matřskou dovolenou váš poslední zaměstnavatel.

"Wamp"- pokud byla smlouva na dobu určitou, tak nemusí zaměstnavatel platit nic. Pokud je tazatelka na pracáku, musí se zeptat tam, nač má nárok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]