Nejste přihlášen/a.
Myslíte si, že je nějaká šance na úspěch, kdybych se pokoužel seznámit s nějakou dívkou - ve věku kolem 18 na ulici?
Nechá, ale jen když je k tomu vhodná situace. Ona zakopne, vy ji zachytíte. Nebo jí upadne kabelka, peněženka...Tu seberete, ale pozor! Nesmíte s ní utéct, musíte ji vrátit.Nebo se jí zeptejte na cestu, jak se dostat tam a tam. A to je první podnět k dalšímu hovoru.
Nechá se seznámit třeba i v MHD, když po stejné lince už oba déle jezdíte a znáte se "od vidění".
Pokud byste ale oslovil zničehonic na ulici slečnu stylem: Slečno, máte dnes večer čas?, považovala bych to za neomalenost, nebo provokaci. Chce to prostě pozvolna a nahrát to tak, aby to opravdu vypadalo na náhodu. Jaga.
Moje známá také velice dlouho věřila, že se seznámila se svým mužem jen náhodou. Až 30 let po sňatku jí objasnil, že to tenkrát byl promyšlený tah a vůbec žádná náhoda. A ono to vyšlo!
Ok takže díky za rady, jen bych se chtěl ještě připtat, kdybych to chtěl udělat tím způsobem, že se zeptám na cestu (kde je co apod.) tak jak pak to mám rozvinout abych ji moh pozvat třebas na nějakou procházku apod...?
Nejdříve musíte mít vyhlídlou konkrétní dívku. Když budete na ulici denně a snažit se o seznámení, pak určitě ostatním neujde fakt, že se ptáte na cestu každý den a pokaždé jiné dívčiny. To by mohlo spoustu Vašich šancí odradit...Takže pokud se budete ptát na cestu, pak není problém zeptat se jí, zda nemá chvíli čas a nedoprovodila by Vás, že se jí budete revanžovat za její čas pozváním třeba někam na kafe.
A pokud nebude mít čas zrovna ten den, pak se jí budete revanžovat třeba tím, že jí zavoláte některý příští den, pokud bude ochotná, dát Vám své tlf. číslo.
mám stejný problém jako dotyčný, po přečtení diskuze jsem se rozhodl, že bych zdejší postup mohl odzkoušet avšak odrazuje mě jeden věc a to ta, že se mi nechce dívku pozývat někde ihned, ale spíš bych ji pozval na nějakou procházku, atd. avšak nevím jak tohle zavést třebas do nějaké fráze aby to neznělo nějak trapně (bychom se někde prošli nebo tak a případně podle toho jak by tohle dopadlo bych ji pak pozval třebas někde...) Jinak myslíte si, že oslovování na ulici patří mezi ty lehčí nebo těžší, potřeboval bych nějak začít, ale pořád se nemůžu nějak odhodlat...
Díky předem za jakoukoliv radu
Pro "dejvid"- myslím si, že oslovování děvčete na ulici je těžší, protože k tomu musí být vytvořena situace, pokud je seznámení cílem. Někde v posilovně, na zábavě, v restauraci, je to podle mne lehčí, neboť ta situace se vytvoří snadněji a nemusí se tolik hledat zamiňka, příležitost se najde vždycky. Na ulici je to snadnější asi jen pro toho, kdo třeba prodává zmrzlinu, nebo nabízí letáky...Tam se dá s příležitostí docela dobře pracovat.
A mate tu divku, jeden jak druhy, uz vyhlednutou? Ja si predstavuju, jak mladik takhle postava na ulici a civi, jakou slecnu by to oslovil a pozval na prochazku. To je chovani velmi podezrele. Zacala bych u nektere, kterou znate a ona vas alespon od videni. Mylsim, ze seznameni jen tak na ulici je velmi slozite. Alespon ja nesnasim osloveni primo na ulici, protoze to vetsinou delaji pochybne existence, ktere zadaji penize, dary na zviratka, deti atd., nabizeci ruznych vyrobku...Jinak pozvani na prochazku je fajn, ale neni vhodne pro uplne prvni schuzku, to se naopak doporucuje jit mezi lidi. Je to bezpecnejsi, protoze ona divka nemuze tusit, jestli ji na prochazku nezve treba sexualni deviant.
Na ulici je seznámení těžší, než třeba na taneční zábavě. Tam jsou podmínky pro seznámení vytvořeny, líbí se Vám třeba dívka, tak pro ni jdete tancovat. To na ulici nemůžete!
Já se na ulici seznamuji s neznámými lidmi velice snadno a téměř pořád přes psy. Nejde mi o seznámení s majitelem, ale o to, pohladit si pejska, prohlédnout si ho, popovídat si o něm. Nevadí mi, zda je černý či bílý, malý či velký. Majitel může být muž či žena. Víte, už přes rok jsem bez pejska a moc mi chybí.
Tak se na ulici dozvím často plno zajímavostí o chlupatém kamarádovi, pokud majitel dovolí, pejska si pohladím, pomazlím se s ním. Takže pokud máte psy rád, máte už napůl vyhráno!Musím Vás však upozornit, jak jsem vysledovala, že s pejsky chodí nejčastěji důchodci /či důchodkyně/ a to asi nebude nic pro Vás.
Jaga.
Šance je, záleží, kde ta ulice je? Jak velké je to město? V malém městě, se většinou každý zná s každým. S kamarádkou jsme jen tak za teplého večera procházely se po městě. Zastavili nás dva mladíci, zda nás nemohou provázet na naší procházce. Nakonec jsme se společně dohodli a vykročili dál po chodníku. Naše procházka byla jen půl hodinová a pak už jsme musely s kamarádkou domů. Mladíci slíbili, že zítra se sejdeme odpoledne zase před Galérii a půjdeme se projít. Z jedním z nich, se procházím celým životem, je to hodně let, máme děti, které už mají děti a stále na naše seznámení vzpomínáme.Už slyším, no jó, to bylo před léty.Máte pravdu, dříve byla jiná doba, vše šlo pomaleji,procházky byly nádherné a jsou dodnes.
Nebo se s kamarádem domluvit, že by obtěžoval tu Vaší vyhlídlou slečnu (ale né, aby to skončilo u soudu) . Vy by jste šel kolem a slečnu osvobodil a obtěžovatele odehnal. A pak jen stačí jiskra a vše je hotové, potom to jen závisí na osudu a vašeho zájmu, nebo jejího. Ale potom by neměla vidět, jak si s kamrádem povídáte, nebo něco takového, pro ní by byl stále nějakej úchylák. Já vím, toto je už moc :D Těch nápadů je hodně, si vemte, že na Zemi je 7 mld. lidí, z toho je třeba zadaných 5 mld., takže bude určitě 5 mld. nápadů :D :D epepk
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.