Nejste přihlášen/a.
DOBRÝ DEN chtěla bych se odhlásit z odběru OMEGA 3 již nechci dostávat nic,jsem v PID a nestačí mi na to peníze,až se mi situace zlepší,znova se přihlásím moc děkuji za pochopení Zemánková Věra
Dostáváte ten lék od NaturaMed Pharmoceutical (omegamarine forte, nebo jiný?)? Na faktuře, kterou dostáváte, máte uvedeno své zákoaznické číslo a telefon na zákaznickou linku (to by mělo být 389005115, ale zkontrolujte si to). Tak na ten telefon zavoláte, řeknete jim své zákaznické číslo (našli by vás i podle jjména a adresy, ale takhle je to rychlejší) a odhlásíte se. Jen se pžipravte na to, že vás budou ukecávat a vyptávat se, proč, ale když vydržíte, tak vás odhlásej z odběru. A tu možnost znovu se přihlásit vám určitě nabídnou sami.
Myslím, že jsou i jiní dodavatelé takového produktu, ale to bude podobné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.