Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dychani usty - co to znamena?

Od: martinxx1 odpovědí: 13 změna:

Dobry den co znamena kdyz clovek v tomto pripade muj znamy,se nadechuje usty a vydechuje nosem?dost u toho funi dycha tak uz nekolik let je to kurak diky za rady

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dobrý den. Dýchání ústy je typický příznak při obstrukci nosu a nosohltanu. Objevuje se zejména při rýmě v rámci virových infektů či alergií, při zduření nosní mandle, ale také při nosních polypech, obstrukci nosu cizím tělesem apod. Váš známý by se měl nechat vyšetřit na ORL.
martinxx1
hodnocení

no prave rymu nema a k lekari taky nechce jake to muze mit nasledky?

krkovicka*
Zkuste se ho zeptat jaky se mu spí.Při polypech lidi musí spat v sedu, jinak dýcháji jaky při vynoření z ponoru a vůbec se v lehu nevyspi.To vede k různým zdrav.potížím be neposlední řadě.až k zastabe srdce, navíc když kouří jaky fabrika (ucpání cév).
doplněno 07.01.12 22:29: Omlouvam se za psani.Jeste si zvykam :)
martinxx1
hodnocení

no spi s otevrenymi usty casto chrape a dost casto rika ze usnul treba az v 1 nebo ve 2 rano a brzo rano je vzhuru nebo rika ze od 5ti rano uz nemuze spat je mu 53let vykouri tak 2 krabky dene a 3kafe dene

krkovicka*
To je jasny kandidát na infarkt.Jestli tu chce být ještě nejakej ten rok tak ať přestane kouřit a dojde na ORL.
martinxx1
hodnocení

no nabeh na infarkt mel bolela ho cela hrud byl jsem u toho ale on rikal ze to bylo tim ze mu udelaly v praci moc silne kafe ten den jel z prace driv,k lekari nesel cetl jsem ted neco o tech polipech a docela dost priznaku ma i on nervozni je nekdy casto bolesti hlavy ma taky ale ne tak casto ale zase proti zdravemu dost spatne dychani nosem taky

nemoci.vitalion.cz/...

pecenkav*

A kdepak si na tu blbost s tim spanim v sede prisla?

krkovicka*
Dve starší damy které dobře znam a mají polypy spí v sedě, když mám sama rýmu spím v sedě také.Lépe se mi usíná a dýchá.Blbost to není.je to zvýšené spaní, dokonce i kojencům se dáva polštář pod matraci.Nejlepší je sed, pohodlné křeslo.aspon do te doby než rýma zmizí, nebo polypy vypálí.
martinxx1
hodnocení

A jeste jsem zapomel dodat ze je kazde rano dost zahlenen taky si da hned po ranu cigo takovej humus

krkovicka*
Kamaráde...ten už je hotovej :( nejhorší je že takoví lidi se nechtějí léčit.Kafe cévy rozšiřuje cigarety ucpavaji.Žilní stěna tohle zužování a roztahovani nevydrží a praská.Dýchání jaké popisujete zvyšuje tlak, a srdce ten napor opravdu nevydrží.
pecenkav*

Je to blbost, mam je 30 let, dvakrat mi je trhali, sekali mi prepazku a spim dal v leze a nemam problem a pritom jich mam zase plno.K tomu mam jeste alergii, z vlastne polypy jsou. Nevim, jak dneska, ale pred 15 lety se polypy trhali, palili se sliznice. Celou dobu dycham jenom pusou a v nicem mi to nevadi.

krkovicka*
Tak polypy ještě dnes vypaluji•Možná že už dnes vemou na to laser.Nevim zdá je na to vhodny.Jednat z tech dam je měsíc doma z Jipky.Kouřila, pila kafe, zadny pohyb, polypy se ji vrátily, nespala, jen v křesle a to nanejvýš 4h denně.Zkolabovala a když ji dovezly měla zástavu.I k tomu klidně může kamarad dospět. A Vam? Jak se Vam spí? Když máte porad otevřené ústa tak to vede k deformaci obličeje.Vite to? Když člověk nespí, bolesti hlavy, když kouří/dalsiho potíže atd.
pecenkav*

Spim s otevrenou pusou 35 let a ze bych kvuli tomu mel zdeformovany oblicej bych nerekl. A znovu podotykam, ze me pred 15 lety ty polypy TRHALI, tehdy se palila sliznice, takze se mozna dnes uz vypaluji a ne jeste vypaluji.Ja popisuju vlastni zkusenost a ne neco, co mi povidaly nejaky dve damy, ktere ty problemy maji ve finale z toho kafe a koureni a ne z polypu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]