Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, příjdu už si trošinku paranoidní. Přítel chodil přede mnou s jednou slečnou a daná slečna je velice krásná. Ale nejhroší na tom je že ze začátku našeho vztahu mi dělala ze života peklo, pořád dělala naschváli a pak mi i psala jako že mě zmlátí a takhle. Všechno sem to přežila. Příteli sem řekla že chci aby s ní zrušil kontakt a on prostě že sem kráva a takhle a že jemu nic neudělala a tak Už to trvá 3 rokem stále nějak do našeho vztahu zasahuje a on se jí nechce vzdát
nevim jestli nežárlím zbytečně, jestli už vážně nejsem v pořádku. Prosim o radu
Milá zlatá, nejste paranoidní, jste jen bezmezně naivní. Když vám partner už nyní, za "chození" nadává do krav, myslíte si, že po případné svatbě k Vám bude hynout nekonečnou láskou? Omyl! V životě bych nesnesla vulgárního chlapa vedle sebe, byl by to konec. Tím, že jste s ním, znevažujete i sama sebe. Což nemáte na nikoho jiného, lepšího, že musíte trpět urážky toho současného?
Je to asi hrozný slaboch, s onou dívkou to už skončil, tak nechápu, proč se od ní úplně neoprostí. Nedokáže to, nebo spíš jen nechce?
Zapomeňte na společné 3 roky nadávek a vulgárností a se svým "milým" se v klidu a bez emocí rozejděte. Z vaší strany. Klidně mu poraďte, ať si jde zpátky za tou druhou "krávou", Vy ho nemáte zapotřebí a chybět Vám jistě nebude. Určitě si časem najdete někoho, s kým Vám bude dobře, kdo se k Vám bude chovat slušně a s úctou. Jsou takoví muži a přeji Vám jednoho takového. Jaga.
Proč jste vlastně vkládala svou otázku? Co od nás čekáte? Co jste chtěla slyšet? My Vám tady všichni radíme - konec, pryč od něho a Vy píšete: opustit ho jen tak nedokážu, doufám, že se to NĚJAK UROVNÁ. Jak urovná? Čekáte, že se změní? Omyl! Spíš k těm nadávkám časem přidá i pár facek. Vy jste opravdu neskutečně naivní. Ale kdo chce kam...
Děkuji moc. Po přečtení všech vašich názorů, sem si uvědomila, že nejsem ta špatná já. Přítel dostal ultimátum, pokud se s danou ex konečně nerozloučí, tak spolu končíme Myslím, že jste mi otevřeli pořádně oči
a moc vám za to děkuji
Jenom poznámečka - jak zjistíte, že Vaši podmínku splnil? Budete ho šmírovat, šmejdit mu v mobilu, vloupáte se do jeho pošty na netu... po celou dobu, kdy spolu ještě budete, Vás to bude žrát. Podle mě to nemá perspektivu. Nezahazujte svoje mladé roky s takovým chlapem, kterému musíte dávat ultimáta. Chápala bych to, kdybyste měli dvě děti a společnou hypotéku. To by se odcházelo hůř a leccos by se překusovalo... ale takhle? ještě to zvažte.
Dobrý den. Nezlobte se na mne, ale kdyby mi muž řekl, že jsem "kráva", už by nebyl mým a jel by, jako namydlený blesk. Je jen na Vás kolik tolerance v sobě máte. A on by Vás měl respektovat. Domnívám se, že žádný vztah, do kterého se plete neustále někdo třetí, nemůže dělat dorotu nikdy. Je to otázka důvěry a sebeúcty. Ale určitě to neznamená, že byste nebyla v pořádku. Vadilo by to nejspíš každé ženě.
Paranoidní nejste ani trošinku, spíše příliš hodná, nebo bojácná. Prosím Vás, tak Vám přítel řekne, že Vy jste ta kráva a Vy to klidně akceptujete? Tady je rada jediná, poslat přítele za tou krasavicí a to nadobro. Jenomže z toho, co píšete, to nevypadá na to, že byste to udělala. Ale tři roky, to Vás tedy obdivuji. Proč se necháte takto ponižovat. Rada tady asi nebude nic platná, protože to, co Vám napíšeme, Vy víte. Rozejít se s ním asi nechcete, tak si to musíte nechat líbit...
Přítel je chudák a slaboch v jednom. Ex se zbavit nechce, co kdyby ji ještě potřeboval, že? Alibistické řečičky, že jemu nic neudělala, odkrývají to jeho slabošství. A vám nadává do krav.
Promiňte, ale pokud nejste úplně hloupá, sama musíte vědět, že takto spokojený, vyrovnaný a láskyplný vztah nevypadá.
Od takového vychcánka raději co nejdál!
doplněno 07.01.12 19:35:A co nejdřív. Ať nadává do krav té krasavici.
Tu větu už sem slyšela co kdybych jí potřeboval. Já opravdu vím že to neni štastný vztah. Ale pokud jsme spolu a nemusíme řešit jeho bývalou, tak mi je s ním opravdu krásně. Jediný problém je jeho bývalá a já nevim jak ho přesvědčit aby nám zmizela ze života.
A až přijdou nějaké jiné problémy, kde nebude figurovat ex (práce, bydlení, děti...), taky ho budete omlouvat, až Vám zase vynadá do krav? Z vlastní zkušenosti vím, že takový slaboch, co Vám nadá jednou, Vám nadá i podruhé a potřetí. Notabene když okatě vykládá, jak ji ještě může potřebovat.
Zmizet ze života by Vám měli oba. Vy to možná vidíte jako spokojený vztah, ale ten vypadá docela jinak.
doplněno 07.01.12 19:50:A co myslíte - k čemu by ji taky asi moh potřebovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.