Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Chystám se poprvé na pracák a chci se zeptat:
-oni mi tam můžou nabízet práci, kterou třeba můžu dělat,nebo která se ke mě třeba dokonce hodí vzledem ke kvalifikaci,vzdělání atd. a já jí nebudu třeba chtít,bez nějakého zvláštního důvodu,jak se taková práce odmítá? a vůbec,jak se na tom pracáku má člověk chovat,jak s nima jednat?například když mi nabídnou práci a řeknou jaký tam zhruba bude plat,tak já nemám absolutně šajna,jestli je ten plat slušný,nebo ne,jsem totiž v těhle věcech úplnej panic a úplně mimo. pak budu muset nejspíš hned běžet k internetu a nějak si zjistit,jaký platy jsou adekvátní(není někde sajty,kde se takový věci píšou?)
- a pro vyplňování formulářů(registrace)potřebuji nějaké spešl údaje,co nevypotím z hlavy(pojištění nebo tak), jestli si ti formuláře můžu vzít nejdřív domů.
děkuji moc za odpovědi
Nebo se můžete domluvit na místě nové práce, aby Vám do papíru od pracáku napsali: "uchazeč nevyhovuje našim podmínkám".
K nám nechoďte, páč já tam napíši: uchazeč bezdůvodně odmítl práci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.