Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpočet na dítě

Od: zepe* odpovědí: 3 změna:

zdravím podnikám od 1.7.2011 do tedka danové přiznaní budu vyplnovat a zajimalo by mě jestli jak jsem podnikal v roce 2011 od 1.7. jesli si mohu uplatnit slevu na dídě za cely rok 12 měsíců nabo jen za tech 6 měsíců podnikání

děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjaneckova*
hodnocení

0x

Daňové zvýhodnění na dítě můžete uplatnit za celý rok, při splnění podmínek příslušných paragrafů Zákona o dani z příjmů.

zepe*
hodnocení

na to se prave ptam to jsem se taky dočetl proto jsem psal ze jsem zacal podnikat od 1.7 do konce roku tak jestli musim si odečít dítě jen na tech 6 mesicu nebo mohu na 12 mesíců

kjaneckova*

A já odpovídám, můžete uplatnit za celý rok, pokud máte nárok. To, že podnikáte (nebo máte zdanitelné příjmy) až od 1.7., nehraje zde roli. Asi jste mou předchozí odpověď špatně pochopil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]