Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Právní pojištění D.A.S. - krytí osoby

Od: ppeter* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

jsem soukromá osoba a chtěl bych si zřídít právní pojištění D.A.S. ,a to za jediným účelem.

Chtel bych byt pravne osetren, co se tyce internetoveho publikovani. Pokud na internet nahraju nejakou hudbnu, video a autor po me bude vymahat skodu soudne, muze se zde takova pojistka uplatnit?

Nebo napriklad, za provozovani internetove prezentace s videemi, ktere taky nemuseji byt schvaleny autorem. Ale jak se rika, odkaz neni zlocin a to, ze se dopoustim trestneho cinu si nejsem vedom. jsem si pouze vedom publikovani videi...

Prikladu bych mohl uvest i vice, v pripade zajmu ;)

Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Následky trestné činnosti žádná pojišťovna pachateli nepojistí. Nejprve byste si měl zjistit, k čemu vůbec pojištění od této společnosti slouží.

ppeter*
hodnocení

Ja jsem si to samozrejme zjistoval :)

Ale operatorka mi nedala jednoznacnou odpoved ...

cyril*

Jednoznačnou a vyčerpávající odpověď naleznente jedině v VPP (všeobecné pojistné podmínky) dané pojišťovny. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]