Nejste přihlášen/a.
dobrý den chci se zeptat zda se může přivydělat při plném invalidním důchodu a kolik tato částka dělá děkuji
Pokud vás někdo s invalidním důchodem III. a myslím, že i II. zaměstná tak bez toho co říká zákon počítejte s tím, že vás pozvou na přezkoumání důchodu a nejpravděpodobněji vám bude odebrán nebo při štěstí dána kategorie I. ( částečný). Mám ID¨III. a dost dobře si nedovedu představit co bych se svým zdravotním stavem mohla vykonávat za práci když i upéct buchty je pro mě nadlidský výkon.
Příjmy z ID nijak nesouvisí s ostatními příjmy. S jedinou výjimkou - nelze vykonávat činnost na kterou byl ID a invalidita udělena. Máte-li příjmy např. z podnikatelské činnosti nebo z pronájmu a pod., tak je jedno jak jsou vysoké (klidně i v milionech měsíčné) a na příjem důchodu to vliv nemá.
Našel jsem tohle,snad to pomůže... duchody-duchodci.cz/...
Ale plně podporuji názor zhora.Okamžitě Vám ten důchod seberou.To si pište!
doplněno 06.01.12 12:12: lidus,taky si nedovedu představit,že by to šlo.Čtvrtým rokem jsem rád,že vstanu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.