Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, léta už mám mobil přes O2, paušál. Koncem prosince 2010 mi znenadání přišla nabídka na 1000 volných minut do všch sítí, včetně pevných linek, za pouhé 3 stovky měsíčně. To bylo něco. I když mi nebylo jasné, co budu s těmi 1000 minutami dělat /musela bych jen klábosit od rána do večera/, nakonec jsem nabídku přijala.
Byla opravdu velkorysá, dokonce mi od O2 chodila každý měsíc jedna SMS, kde mě pobízeli, jen ať volám a volám, že mám přece těch svých 1000 minut zdarma. Nejsem přes telefon moc hovorná, většinou jde jen o hovory s lékaři apod. Ale za ten rok jsem si zvykla prokecat třeba půl hodiny naráz s dcerou. Zvlášť, když to bylo zdarma. a nemusela jsem hlídat minuty. Ono se dobrému snadno přivykne. A opravdu jsem platila jen těch 300 Kč měsíčně. A tak jsem se prostě "rozkecala". Nevyužila jsem mnoho, ale tak 200 minut měsíčně mi to dalo.
Jenže všechno jednou končí. Po roce /teď/ jsem zjistila, že ta veliká štědrost O2 vypršela. Nabídli mi za stejnou částku pouhých 40 minut volání zdarma /to je sešup, co?/, ale že prý jde o nějakou vánoční akci, dají mi 80 minut měsíčně. Co bude nad to, platí se 5,60 za minutu. Což je dost.
Poraďte mi prosím, nějakého vhodného operátora, či službu, kde by za "málo peněz bylo hodně muziky". Zvykla jsem si kecat s kamarádkami a najednou mi O2 zavřelo dveře před nosem. Vím, je to moje chyba, ale proto, že jsem bez práce, líbila by se mi nějaká služba, kde by za těch 300 Kč bylo aspoň 150 minut volání. Je něco takového? Předem děkuji. Jaga.
Už jak jsem začal číst, napadla mne otázka, "jak dlouho ta levná nabídka potrvá". A je to jasné, marketing se jim opět vydařil. Rozkecala jste se a teď nevíte, jak se zas umírnit. Můžete se zkusit podívat po jiných obvyklých operátorech, ale možná (nevím, jak jste zdatná, nebo jakou máte případnou pomoc do začátku) byste se mohla podívat i na nějaké VOIP - telefonování přes internet. Sám jsem to ještě nezkusil, ale lze volat buď z PC, nebo ze zvláštního telefonu (on vypadá normálně, ale je připojen k Vašemu internetu tak, jako PC).
Pro začátek je seznam poskytovatelů VOIP třeba tady
telefonovani.eu/...
Jo tak za málo peněz hodně muziky by jste Jaguško chtěla a čarovat neumíte, tak to asi nic nebude operátoři nejsou charita a zadara nám nic nedají, jejich lákavé nabídky vždy skrývají nějakou skrčku aby z nás ty peníze vytáhli. Já to udělala následovně mám dva telefony-každý jiný operátor, oba na kartu a dnes už je téměř nepoužívám jelikož vše řeším přes PC-SMS ZDARMA, volám přes (asi Skype, nevím neb to instaloval zeť) a mě se jen ukázalo zde uděláš to a tam zas tohle, kamarádkám píši mejl a s telefonem mám problém utratit 300 než skončí platnost kupónu. No a když už si chci řádně pokecat a pomluvit manžela tak se sejdeme s kamarádkou u kafe, to je lepší než 1000 volných minut volání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.