Nejste přihlášen/a.
Znáte nějaké společenské hry pro domácí párty, tak aby se mohli zapojit všichni, tzn. aby se nikdo nemusel svlíkat, tancovat erotický tance nebo někoho líbat, ale mohlo by jít o něco trochu flirtovního? Budu vděčná za všechny rady
Dobrá hra je "Do lesa a zpět" :D ale az od 18 . Kažý si vezme půllitr piva, upije jeden lok, a dolije zelenou. Takhle to jde, dokud nemá v půllitu jenom zelenou.tím je dokonána cesta do lesa. A pak zase naopak. upije zelenou a dilije pivem, dokud nemá v půůllitu zas jen čistý pivo. PS: z lesa se prý ještě nikdo nevrátil :D
Nevím, jestli jsem toji poznámku pochopil správně :D samozdřejmě nikdo nebude nikam doopravdy chodit :D ta cesta do lesa je jen metaforická. Zas pokud bydlís uprostred mesta tak by mozna taky bylo nezadouci aby se od vas z domy vymořoval jeden ožrala zvracící zelenou za druhým :D
No myslí tím, že v půllitru už bude jen zelená, neboli žabí hlen. Česky řečeno pepermintový likér.
Asi by to byl problém hrát to i s dvoudeckou
my jsme to jednou hrali. a našli se taci, co cestu de lesa zvládli :D ale z5 už samozdřejmě ne. Ja to uzdal po prvním loku, ona chuť piva byť jen s jednou zelenou je dost nechutna :D
Zelená je kořalka. Cesta do lesa a zpět je stará hra, při které se všichni ožerou už cestou do lesa. Co si zahrát na schovku? Ale pro ženy jen do 40 let, pak už je nikdo nehledá.
Svatá prostoto!Tady snad opravdu nepomůže žádná odpověď. Jaga
Do lesa bych v žádném případě nešla. proč? 1/ Hnusí se mi pivo 2/ Hnusí se mi zelená. Snad bych to zvládla s vodkou s džusem. /ale tu konečnou koncentraci bych stejně asi neustála/.
Ovšem: co je po večírku, kde se všichni hned zkraje ožerou jako Karkulka? Jediná zábava je, že všichni pak zvrací. To chce vydržať až do rána! Není umění se ožrat, je umění se bavit! Jaga.
Nevím, jestli se díváte na pořad televiz Prima, který se jmenuje "Prostřeno". Nechci psát o pořadu, ani ho nijak komentovat, ale jeho součástí je zábava pro všech 5 účastníků u stolu. Pořad se vysílá denně ve všední dny, tudíž za týden je tam 5 x zábava - i ty vámi zmíněné hry. Někdy jsou opravdu nápadité a myslím, že byste se mohli inspirovat. Třeba mně napadla hra se jmény známých osob (umělci, sportovci, vědci, pohádkové postavy...) napsanými na samolepkách. Každému z účastníků hry se jedno jméno nalepí na čelo tak, aby on sám nevěděl, jaké jméno to je. Z odpovědí, které klade ostatním a na které se smí odpovídat jen ano, nebo ne, musí to své jméno uhodnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.