Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navšteva lekaře

Od: onfis* odpovědí: 2 změna:

Hojte,čerstve jsem se přestehoval do mesta vzdaleneho 100 km od puvodniho bydlište,našel jsem si tu praci,akorat me bylo v noci hrozne špatne(třesavka a tak) a v praci po me chteji potvrzeni od lekaře,ale ja tu ješte žadneho nemam,kam mam jit aby me potvrdil že si nevymyšlim?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Teď hned asi na pohotovost než si najdete svého obvodního lékaře. A to může být problém neboť se vám může stát, že obvo'dáci mají naplněnou kapacitu a nové pacienty nepřibírají.

hodnocení

0x

Zdravím, můžete si najít lékaře ve svém okolí na netu, ale mě přijde lepší se poptat mezi kolegy v práci, s kterým obvoďákem jsou spokojení, a tam se registrovat - dala bych prostě na reference.

Takže byste to mohl ještě dnes stihnout - najít nějakého obvoďáka, pokud možno co nejblíž, právě pro případ, když Vám bude špatně, zajít dnes za ním, zaregistrovat se, a myslím, že by Vám to potvrzení mohl napsat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]