Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám takovou velkou prosbu o velkou radu. Jedná se o to, že jsem si přes internet našel kamarádku.. zatím jen kamarádku doufám že v budoucnu i něco víc. Píšeme si přes FB a domluvili jsme se, že se v sobotu sejdeme. Chci se zeptat co dělat a co naopak nedělat abych nepokazil ten první dojem. Jen tak na okraj, mně je 15 a jí je 14 děkuji za odpovědi. René
Dobrý večer. Rozhodně se nepřetvařovat a být sám sebou. Snažit se být milý, přátelský a komunikativní, abys jí zaujmul, ale moc se nepředvádět! Nic nezkazíš, když dáš prostor k povídání děvčeti. Položíš otázku a necháš jí prostor k řeči. Většinou to děvčata oceňují, že se mohou vymluvit dosytosti. Tak držím palce a přeji, ať se schůzka povede co nejlépe.
Kytička by zvadla, asi by byl lepší malý plyšáček např. jako pozornost. Pro štěstí.
Pokud můžu radit, buď svůj. Na nic a nikoho si nehraj, abys udělal lepší dojem. Ona to stejně časem prokoukne Spíš než mluvit se zkus zajímat o ni, ptej se. Holky o sobě rády povídají - ale buď připravený taky něco povědět ty, aby nenastalo trapné ticho. Pozor ale, abys nemluvil až moc (z nervozity), užvaněněj kluk je něco hroznýho
A jestli seš hodně nervózní, tak můžeš být úplně v pohodě, protože to ona je taky - a hodně. To se vsaď! :D zkus mluvit o něčem, co dobře znáš a máš to rád - třeba jestli je někdo fanda do koní (!třeba!), tak když o nich mluví, vypadá u toho krásně, jak se šťastnej jen při vzpomínce na koně. a na takovýho člověka se moc hezky kouká... držím palce! bude to ok!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.