Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První schůzka - jak nepokazit první dojem

Od: rendaf odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer, mám takovou velkou prosbu o velkou radu. Jedná se o to, že jsem si přes internet našel kamarádku.. zatím jen kamarádku doufám že v budoucnu i něco víc. Píšeme si přes FB a domluvili jsme se, že se v sobotu sejdeme. Chci se zeptat co dělat a co naopak nedělat abych nepokazil ten první dojem. Jen tak na okraj, mně je 15 a jí je 14 děkuji za odpovědi. René

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

3x

Mluvit, mluvit, umět mluvit ale rozumně.. a když nevím o čem, ptát se, upřesňovat o čem jste se bavili, jaké má zájmy. Do hospody asi nepůjdete, kavárna, picéria, muzeum, výstava..., podle toho kde se sejdete co o tom místě znáš..prostě umět zaujmout.

hodnocení

2x

Dobrý večer. Rozhodně se nepřetvařovat a být sám sebou. Snažit se být milý, přátelský a komunikativní, abys jí zaujmul, ale moc se nepředvádět! Nic nezkazíš, když dáš prostor k povídání děvčeti. Položíš otázku a necháš jí prostor k řeči. Většinou to děvčata oceňují, že se mohou vymluvit dosytosti. Tak držím palce a přeji, ať se schůzka povede co nejlépe.;)

doplněno 04.01.12 21:55:

Kytička by zvadla, asi by byl lepší malý plyšáček např. jako pozornost. Pro štěstí.

rendaf
hodnocení

Děkuji moc, hodně mi na tom záleží.

olaf71*
hodnocení

1x

já jsem vždycky jel s růží, slušně oblečen,úsměv, hodně komunikace,humoru a k tomu dobrou náladu. jenom nevím, jestli v tomhle věku, to jsem znal jen cestu na trenink a zpět.

krkovicka*
hodnocení

0x
Prvni dojem? Vše už si píšete,že ano? Takze už vite kdo jaky zájmy a koníčky ma.Hlavně být svuj a ne nekdo jiny.Neříkat nevím, asi jo, úsměv hovoří za vše.Dívce bych přivezla darek.je to milé ikdyz nejde o rande.nebo je to rande?
rendaf
hodnocení

No tak já nevím ale asi když se uvidíme poprvé tak asi to rande není.. nevím

krkovicka*
Uvidíte se poprve? Foto nemáte vymeneny? Jen aby to spíše nebylo zklamání.Jinak se člověk chova a jinak píše i mluvení je jiny...Vy máte společný věk, muzete drbat o všem co nactiletym náleží.
rendaf
hodnocení

No tak ale já vím a ona taky ví jak vypadám podle fotek na FB .. a mně se velmi líbí! :)

martinaa*
hodnocení

0x

Pokud můžu radit, buď svůj. Na nic a nikoho si nehraj, abys udělal lepší dojem. Ona to stejně časem prokoukne:) Spíš než mluvit se zkus zajímat o ni, ptej se. Holky o sobě rády povídají - ale buď připravený taky něco povědět ty, aby nenastalo trapné ticho. Pozor ale, abys nemluvil až moc (z nervozity), užvaněněj kluk je něco hroznýho:)

rendaf
hodnocení

No pokusím se, děkuji.

martinaa*

A možná nějaká kytička na přivítanou by mohla potěšit:)

denita*
hodnocení

0x

A jestli seš hodně nervózní, tak můžeš být úplně v pohodě, protože to ona je taky - a hodně. To se vsaď! :D zkus mluvit o něčem, co dobře znáš a máš to rád - třeba jestli je někdo fanda do koní (!třeba!), tak když o nich mluví, vypadá u toho krásně, jak se šťastnej jen při vzpomínce na koně. a na takovýho člověka se moc hezky kouká... držím palce! bude to ok! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]