Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budoucnost čalounění (řemesla)

Od: honzamder odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Řekněme že někdo chce jít na učiliště jako čalouník což není nemožné takových učilišt je plno ale má to vůbec smysl myslím jako budoucnost když se vyučí uplatní se jako čalouník někde nebo ne hodně jsem slyšel že takový člověk se moc neuplatní ale když tak má dobré peníze dřív to bylo normální řemeslo a takový člověk se dost uplatnil ale dnes si každý koupí novou věc.?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A ta nová věc se udělá sama?

lui*
hodnocení

0x

Když budete šikovnej tak budete mít práce dost. Jeden kolega si z nouze čalounil sedačku sám, já už jsem tyo taky jednou dělal. To je ale jednoduchá práce. Vyprávěl mi kamarád, sháněl sedláře-čalouníka, který by mu udělal střechu na Aerovku 30. Vím, že mu to dalo tehdy hodně práce někoho sehnat, a ani nevím, jestli to nakonec dobře dopadlo.

petr123*
hodnocení

0x

Otázkou je kde se to řemeslo užije. Najít práci v nějaké nábytkářské fabrice za rozumný plat bude možná těžké - spousta nábytku se dneska dováží z Polska. Na druhou stranu pokud by se do budoucna nebál podnikání tak bych se o práci vůbec nebál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]