Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Řekněme že někdo chce jít na učiliště jako čalouník což není nemožné takových učilišt je plno ale má to vůbec smysl myslím jako budoucnost když se vyučí uplatní se jako čalouník někde nebo ne hodně jsem slyšel že takový člověk se moc neuplatní ale když tak má dobré peníze dřív to bylo normální řemeslo a takový člověk se dost uplatnil ale dnes si každý koupí novou věc.?
Když budete šikovnej tak budete mít práce dost. Jeden kolega si z nouze čalounil sedačku sám, já už jsem tyo taky jednou dělal. To je ale jednoduchá práce. Vyprávěl mi kamarád, sháněl sedláře-čalouníka, který by mu udělal střechu na Aerovku 30. Vím, že mu to dalo tehdy hodně práce někoho sehnat, a ani nevím, jestli to nakonec dobře dopadlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.