Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stručné informace o politických stranách?

Od: pete1 odpovědí: 4 změna:

Zdravím, poradil by mi někdo, kde by se daly najít nějaké stručné informace o politických stranách? Nějaké stručné srovnání, co která strana chce a proti čemu je. Až budou volby abych se podle něčeho mohl rozhodnout koho volit. Ale sledovat zprávy nebo politické diskuze se mi nechce a taky na to nemám čas. Víte o něčem takovém?

Díky za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

6x

Pete,to,koho v demokracii volíš,nenajdeš v žádném sborníku.Je to pouze v tvé hlavě.A neobejdeš se bez studia mnoha dokumentů,programových prohlášení stran a jejich představitelů a plnění slibů z těchto programů.Vzít to jen při povrchu?To se dostaneš do pěkné kaše.Je to jako věřit reklamám.

JABRAKA

hodnocení

0x

Přehled z roku 2006 najdeš zde:

volby-2006.cz/...

lojza*
hodnocení

0x

Já myslím že se stačí podívat na to co doteď ten kterej politik a jeho partaj ůspěšně splnili a co ne! Mě bylo po dvou neůčastech ve volbách blbý kritizovat, tak sem šel volit Stranu Zelenejch. Po pár měsících mě přesvědčili jako předtím všechny ostatní strany že je jedno koho půjdu volit protože vo lidi nejde nikomu z nich.

výtka
Upozornění od sys al bunda 25. 08. 2008 09:07:04

Co kdybyste konečně přestal střídat nicky a zaregistroval se? Nás stejně neoblafnete...

Hezký den

al bunda*
hodnocení

0x

Nejlépe je to asi popsáno tady
volby.kategorie.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]