Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozhozený biorytmus?

Od: tatsuki94* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám problém po svátcích se spánkem.. Před svátky jsem usínal i vzbouzel se přibližně ve stejnou dobu každý den, nepotřeboval jsem ani budík. Ovšem teď po svátcích mám nejspíše rozhozený biorytmus a mám problémy se spánkem- klidně 2 dni nespím, pak se vyspím 2 hodiny a už zase nemohu spát dalších pár hodin nebo dní.. Jsem již dost unavený a ani velká únava mi nepomáhá ke spánku.. Jak mám tělo navrátit zpátky do bývalého "režimu" a jak mám "přinutit" tělo usnout, když mi to již několik dní vůbec nejde? Z nedostatku spánku mě již bolí hlava i celé tělo z únavy...
Díky..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Dobrý den. Zkuste se zaměřit na úpravu vašeho denního režimu, hlavně v době před usínáním - před spaním nejíst, nesledovat televizi, nepracovat na počítači, snížit teplotu v místnosti kde spíte na 18-19 st, atd. Doplňujte vitaminy a dodržujte hlavně pitný režim, nejlépe bylinné čaje.

pockejte jeste cca 2-3 dny. poku se problém nevyřeší navštivte lékaře a nechte si napsat nenávykové prášky na spaní :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]