Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám mu věřit?

Od: evice odpovědí: 6 změna:

Zdravím,můj příběh je docela hodně dlouhý,a komplikovaný..Sama studuju psychologii a radím kamarádkám s jejich vztahy (podle nich dobře)ale na ten svůj neznám odpověď,ani radu..Potřebuju slyšet vaš názor,byla bych ráda kdyby jste to přečetli celé,protože fakt nevím co dál a docela mě neodpovězené otázky v mém vztahu strašně deprimují a jsem smutná..Tak vás moc prosím!..
-

Takže..jde o tohle.Rok a půl chodím s jedním klukem.Hodněkrát jsme se měli rozejít,ale vždy jsme to slepili a byli jsme oba rádi,že jsme spolu(ty rozchody byly maximálně na 2dny)(většinou kvůli mně:(..)Teď jsme se ale rozešli na 2měsíce s tím že už spolu teda nebudeme..on si týden po rozchodu našel na intru nějakou holku a přitom si i se mnou psal,byli jsme spolu na akci..a prostě..dopadlo to asi nejhůř..s tou holkou se rozešel(byli spolu tak měsíc) a chtěl se vrátit ke mně,ale potom si uvědomil že ji má rád..Takže si psal se mnou a mezitím se snažil i zase o ní..Ona mu řekla jasně NE .. Tak jsme teď spolu..Říká mi jak mě miluje a tak všechno,ale přitom jsem viděla jak si tak před měsícem oba psali,že se mají ještě rádi..Četla jsem to na FB u něj doma a on seděl při mě a říkal mi že je to už minulost,že k ní nic necítí..teď byly prázdniny takže si vůbec nepsali..ale v neděli se má jet zase do školy a já je začínám bát..Sice jsme spolu prožili úžasné chvilky..ale i tak.. Mám mu věřit? že už s ní mít nic nebude? ikdyž ji má rád? ..Děkuju vám,pokud jste si to přečetli! :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Píšete že rozchodů bylo hodně a většinou kvůli Vám. Takže pokud tomu správně rozumím neměla by jste se ptát zda mu můžete věřit, ale zda on Vám může věřit. Nyní Vás může mít rád sebevíc a to i upřímně, ale podvědomí mu nedovolí vydat celé srdce. Vždy si nějaký ten kousek schová do foroty aby ho další případný rozchod přílíš nezranil.

iz*
hodnocení

2x

Otázka zní jinak: Můžete věřit sama sobě? A může Vám věřit Váš přítel (většinu rozchodů jste vyvolala Vy)?

Obecně: Psaní na FB bych nepřikládala žádnou váhu, alespoň do doby, než se s ní pokusí sejít.

nu*
hodnocení

0x

Budeme pokračovat...opět se rozejdete, možná jen na zkoušku, na dva tři týdny..on si mezitím bude hledat další holku, na intru, určitě se s ní také hned vyspí, půjde s ní opět na nějakou akci, tam uvidí tebe a napadne ho, že tě opět miluje...dáte se dohromady, pak se opět na zkoušku rozejdete, on si mezitím najde další holku, hned se s ní vyspí, a když ho omrzí , napadne ho ze tě miluje...Tak docela zajímavé změny...Mám nápad, co kdybys otěhotněla? Vzali by jste se , on by pak odcházel na 2 měsíce pryč, aby mu pokaždé došlo že miluje tebe...

Jeden bystrý filosof kdysi napsal...o všem je nutno pochybovat...

hahanaj*
hodnocení

0x

on ví , že o něj stojíš tak nebo tak - dělá si s tebou co chce , vždy si odskočí a zase se bude vracet...ach jo škoda,že radíš druhým...ale u sebe to nevidíš

hodnocení

0x

Také zdravím. Pokud si sama sebe vážíte, není přece nutné dělat někomu jen "nouzovku". On to má jednoduché -hned se zamiluje, hned zase odmiluje...A Vy se ptáte, zda mu máte věřit cizích lidí na poradně, kteří neznají ani jednoho z vás? Sám neví, co chce. Bude si od Vás odskakovat a zase k Vám přiskakovat, jak se mu to hodí třeba...To chcete? Je to Váš život a buď druhému věříte, nebo ne. Na to se člověk nepotřebuje ptát ostatních, to jasně cítí...Tak málo si Vás váží a Vy to necítíte? Je to jen můj názor, Vám přeji vztah bez pochybností a oboustranné důvěry...

doplněno 03.01.13 19:45:

Pardon, vypadlo mi slovo plný...mělo být tedy vztah plný oboustranné důvěry.

artemio2*
hodnocení

0x

Neboj se,nemáš čeho.Nemusíš přece hrát roli jen a pouze náhradnice,když nikdo jiný není.Takovou jistotu otevřených vrátek.Neumím to lépe napsat a vím,že to bolí,ale nesázel bych na člověka,který týden po rozchodu skončí v jiné náruči.Buď opatrná ve svých citech a především v důvěře k němu.Nestav na tom budoucnost,zcela jistě by Ti více vyhovoval partner,na kterého se budeš těšit a ne se obávat jeho nevěry či lží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]