Nejste přihlášen/a.
Zdravím,můj příběh je docela hodně dlouhý,a komplikovaný..Sama studuju psychologii a radím kamarádkám s jejich vztahy (podle nich dobře)ale na ten svůj neznám odpověď,ani radu..Potřebuju slyšet vaš názor,byla bych ráda kdyby jste to přečetli celé,protože fakt nevím co dál a docela mě neodpovězené otázky v mém vztahu strašně deprimují a jsem smutná..Tak vás moc prosím!..
-
Takže..jde o tohle.Rok a půl chodím s jedním klukem.Hodněkrát jsme se měli rozejít,ale vždy jsme to slepili a byli jsme oba rádi,že jsme spolu(ty rozchody byly maximálně na 2dny)(většinou kvůli mně..)Teď jsme se ale rozešli na 2měsíce s tím že už spolu teda nebudeme..on si týden po rozchodu našel na intru nějakou holku a přitom si i se mnou psal,byli jsme spolu na akci..a prostě..dopadlo to asi nejhůř..s tou holkou se rozešel(byli spolu tak měsíc) a chtěl se vrátit ke mně,ale potom si uvědomil že ji má rád..Takže si psal se mnou a mezitím se snažil i zase o ní..Ona mu řekla jasně NE .. Tak jsme teď spolu..Říká mi jak mě miluje a tak všechno,ale přitom jsem viděla jak si tak před měsícem oba psali,že se mají ještě rádi..Četla jsem to na FB u něj doma a on seděl při mě a říkal mi že je to už minulost,že k ní nic necítí..teď byly prázdniny takže si vůbec nepsali..ale v neděli se má jet zase do školy a já je začínám bát..Sice jsme spolu prožili úžasné chvilky..ale i tak.. Mám mu věřit? že už s ní mít nic nebude? ikdyž ji má rád? ..Děkuju vám,pokud jste si to přečetli!
Píšete že rozchodů bylo hodně a většinou kvůli Vám. Takže pokud tomu správně rozumím neměla by jste se ptát zda mu můžete věřit, ale zda on Vám může věřit. Nyní Vás může mít rád sebevíc a to i upřímně, ale podvědomí mu nedovolí vydat celé srdce. Vždy si nějaký ten kousek schová do foroty aby ho další případný rozchod přílíš nezranil.
Budeme pokračovat...opět se rozejdete, možná jen na zkoušku, na dva tři týdny..on si mezitím bude hledat další holku, na intru, určitě se s ní také hned vyspí, půjde s ní opět na nějakou akci, tam uvidí tebe a napadne ho, že tě opět miluje...dáte se dohromady, pak se opět na zkoušku rozejdete, on si mezitím najde další holku, hned se s ní vyspí, a když ho omrzí , napadne ho ze tě miluje...Tak docela zajímavé změny...Mám nápad, co kdybys otěhotněla? Vzali by jste se , on by pak odcházel na 2 měsíce pryč, aby mu pokaždé došlo že miluje tebe...
Jeden bystrý filosof kdysi napsal...o všem je nutno pochybovat...
Také zdravím. Pokud si sama sebe vážíte, není přece nutné dělat někomu jen "nouzovku". On to má jednoduché -hned se zamiluje, hned zase odmiluje...A Vy se ptáte, zda mu máte věřit cizích lidí na poradně, kteří neznají ani jednoho z vás? Sám neví, co chce. Bude si od Vás odskakovat a zase k Vám přiskakovat, jak se mu to hodí třeba...To chcete? Je to Váš život a buď druhému věříte, nebo ne. Na to se člověk nepotřebuje ptát ostatních, to jasně cítí...Tak málo si Vás váží a Vy to necítíte? Je to jen můj názor, Vám přeji vztah bez pochybností a oboustranné důvěry...
doplněno 03.01.13 19:45:Pardon, vypadlo mi slovo plný...mělo být tedy vztah plný oboustranné důvěry.
Neboj se,nemáš čeho.Nemusíš přece hrát roli jen a pouze náhradnice,když nikdo jiný není.Takovou jistotu otevřených vrátek.Neumím to lépe napsat a vím,že to bolí,ale nesázel bych na člověka,který týden po rozchodu skončí v jiné náruči.Buď opatrná ve svých citech a především v důvěře k němu.Nestav na tom budoucnost,zcela jistě by Ti více vyhovoval partner,na kterého se budeš těšit a ne se obávat jeho nevěry či lží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.