Nejste přihlášen/a.
Vím že se ti dá, ale nevim jak...Aby ke mě zase začala něco cítit...Přes prázdninyke mě proste ztratila všechny city...Nevím proč...Ale rád bych aby je ke mě cítila i teď...Ale sakra nevim jak...
City se nedají vynutit. A pokud se stačila "odmilovat" přes prázdniny, pak její city nebyly tak silné. Důvodů může být několik, jedním z nich je, že třeba potkala někoho jiného. Nezbývá, než to respektovat a smířit se s tím. Anebo se snažit získat jí zpátky. Zkuste jí někam pozvat s tím, abyste si o všem promluvili a věci si vyjasnili z očí do očí. Volba je na Vás. Já bych o lásku ale nežebrala. Spíš bych hledala někoho, kdo o mne bude mít opravdový zájem a kdo se "neodmiluje" během pár dnů. Najdou se taková děvčata.
Jsi chlap, přece nebudeš skuhrat o trochu lásky. Když se odmilovala, asi to z její strany tak hluboký vztah nebyl. Třeba potkala někoho jiného a myslí si, že s ním to bude lepší.
Zapomeň na to, čemu se říká "zahraná partie", blíží se doba plesů a pokud budeš zábavný, čistý, upravený a střízlivý společník, to by v tom byl, abys nenašel nějakou příjemnou dívku. A uvidíš nakonec, že třeba bude lepší, než ta minulá. Držím Ti palce.
Jaga.
jenže prostě, nikdo lepší není...cejtít to tak teď...a dokud se "neodmiluju" já,tak si jinou holku nikdy nenajdu...... a stěží si budu s někym povídat o tom o čem s ní...já jsem prostě,kluk, kterej je víc křehkej v tomhle...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.