Nejste přihlášen/a.
Vím že se ti dá, ale nevim jak...Aby ke mě zase začala něco cítit...Přes prázdninyke mě proste ztratila všechny city...Nevím proč...Ale rád bych aby je ke mě cítila i teď...Ale sakra nevim jak...
City se nedají vynutit. A pokud se stačila "odmilovat" přes prázdniny, pak její city nebyly tak silné. Důvodů může být několik, jedním z nich je, že třeba potkala někoho jiného. Nezbývá, než to respektovat a smířit se s tím. Anebo se snažit získat jí zpátky. Zkuste jí někam pozvat s tím, abyste si o všem promluvili a věci si vyjasnili z očí do očí. Volba je na Vás. Já bych o lásku ale nežebrala. Spíš bych hledala někoho, kdo o mne bude mít opravdový zájem a kdo se "neodmiluje" během pár dnů. Najdou se taková děvčata.
Jsi chlap, přece nebudeš skuhrat o trochu lásky. Když se odmilovala, asi to z její strany tak hluboký vztah nebyl. Třeba potkala někoho jiného a myslí si, že s ním to bude lepší.
Zapomeň na to, čemu se říká "zahraná partie", blíží se doba plesů a pokud budeš zábavný, čistý, upravený a střízlivý společník, to by v tom byl
, abys nenašel nějakou příjemnou dívku. A uvidíš nakonec, že třeba bude lepší, než ta minulá. Držím Ti palce.
Jaga.
jenže prostě, nikdo lepší není...cejtít to tak teď...a dokud se "neodmiluju" já,tak si jinou holku nikdy nenajdu...
... a stěží si budu s někym povídat o tom o čem s ní...já jsem prostě,kluk, kterej je víc křehkej v tomhle...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.