Nejste přihlášen/a.
Dobry den vsem.Mam mensi dotaz.Dnes propustili mou tchyni z nemocnice,lezela cca 2 mesice na aru,pak na ochripu,coz je celkem jedno,nicmene po odchodu se hlasila u sveho obv.lekare s tim,ze je po operaci a ze by potrebovala zmenit adresu na neschopence protoze po dobu neschopnosti bude pobyvat u nas (ona - praha repy,my - praha opatov).doktor ji vyhodil s tim,ze to nelze,ze uz byly dve casti neschopenky odeslane zmestnavateli a na socialku a jeste tchyni skoro vynadal,ze ji nemeli co poustet z nemocnice,kdyz neni uplne zdrava (ma prolezeninu,ale mame zajistenou domaci peci a za tyden jde na plastiku),a ze ji meli prelozit na LDNku.takze u doktora nepohodila,neschopenku ma na svou adresu.chceme zajit a tchyni prihlasit u nasi doktorky zde na praze 4,aby ji rovnou prepsala adresu.a taky aby na kontroly chodila sem.nicmene jde mi o to,jestli dr postupoval spravne a jak mame zaridit zmenu adresy,kdyz dr s tim nesouhlasi?dekuju vsem za odpovedi.
Pokud je mi známo,tak zaměstnavateli zasílá neschopenku sám pacient,a to její zahájení,a posléze i její ukončení,lékař s tímto nemá nic společnéhoTakže nechápu...A za další,píšete zde o LDNce,tam se povětšinou dávají lidé,kteří jsou na tom již velmi špatně,nebo ti,o které se nemá kdo starat
na ldn puvodne jit mela kvuli te prolezenine,ale vzhledem k chystane plastice ji propustili do domaci pece (mame zajistenou domaci peci a zena je navic na materske) takze o tchyni je postarano..po doktorovi jsme jen chteli zmenit adresu na neschopence.
Doktor je povinen vám napsat přesnou adresu,kde se bude nemocný nalézat,s tím za ním běžte,a nenechte se odbýt,jinak mu řekněte,že si na něj budete stěžovat,a pak,nejlepší opravdu bude od takového felčara odejít,bere na každého člověka peníze,a to jen za to,že je u něho veden,a ještě si na vás otvírá h...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.