Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
stala se mi taková věc. Chtěla jsem si pořídit penzijní připojištění přes internet. Tak jsem to tak udělala, ale s pojišťovnou se pořád nemůžu dohodnout.
Ale co se stalo.
Chtěli po mě okopírovat občanku a zaslat jím ji. Tak jsem to udělala, ale oni mi pořád tvrdí že nic nedostali. Teďka mám strach, že se moje kopie občanky povaluje někde bůhví kde a třeba jí může někdo i zneužít.
Tak mě napadlo (pro můj klid) nahlásit ztrátu obačnky, aby ta stávající přestala platit.
Co myslíte, mám to udělat? Nebo se nemůže nic stát a nic dělat nemám?
Děkuji za odpovědi
Z vašeho dotazu není jasné, o co vám jde. Chvíli píšete, že jste poslala kopii op a najednou jestli máte hlásit ztrátu občanky. Pokud máte občanku, tak ji ztracenou nemáte. Pošta je státní podnik a to znamená, že je to banda lemplů a od jisté doby doručovat nemusí. Pokud jste kopii neposílala doporučeně, možná ji hodili do kanálu a jestli jo, aji tak to mohli udělat, akorát to můžete vědět najisto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.