Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám dotaz jak se čalouní je tady na foru někdo kdo je čalouník jak dělají třeba tohle carlex.pl/...
jak dělají ty vystouplý loga a podobně prostě musím říct že předevšema čalouníka smekám protože tohle bych já nedokázal určitě ne až tak a taky rozlišuje se autočalouník a čalouník myslím jako škola?
Čalouník je učební obor, jako každý jiný, je jich čím dál méně. Nezáleží na tom co bude čalounit, jestli barokní židli, nebo autopotahy. Rozdíl je jen v použitých materiálech, postupech, strojích a přípravcích. No a chce to kus šikovnosti. Tady se ukáže co v kom je. Jestli skončí u obyčejných gaučů, nebo u těch specialitek jako na tom odkazu, moc pěkná práce, steh jako steh, naprosto rovný. Jen se mi zdá, že některý rovný plochy jsou občas trochu hrbatý, ale nechci si hrát na odborníka. Jen jsem trochu něco okoukal u táty.
A ta loga na odkazu nejsou vystouplá, ale zapuštěná a dělá se to matricí v lisu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.