Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se seznámit?

Od: tork odpovědí: 2 změna:

Ahoj všem,

jsem kluk, je mi 17 let a už dlouho se mi nedaří se s někým seznámit (myslím holku :-D).

Bydlím v Praze, máte nějaký tipy, rady?

Díky moc ;)

Jak se seznámit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Najdi si nějaký koníček, nejlépe kolektivní sport nebo kolektivní koníček, kde se potkáš se spoustou nových lidí - a nových holek:) Osobně jsem přítele také poznala skrze sport a kolem mě je plno dalších, co takhle našlo partnera. Přes společný zájem, potkali se na závodech, na výstavě, na hromadném focení, na festivalu atd. Hlavně nehledej holky u baru v hospodě a na internetu - tam to většinou neklapne:)

hodnocení

0x

Je jedno odkud jsi. Pokud rád cestuješ, existují poznávací zájezdy pro nezadané. To je také příležitost někoho poznat a sblížit se. Jinak můžeš zkusit třeba plavečák.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]