Nejste přihlášen/a.
chci se zeptat máte nákou zkušenost že vám někde dali půjčku i když ste na mateřský...nebo něco na splátky?koukala sem že dávají na splátky i kočárky ale jestli to má cenu o to žádat když sem na mateřský
...nedokážu pochopit proč by nedali ženský na splátky kočárek za 5000kč že jo?a nebankovní půjčku nechci,toho se bojím...poradíte mi .prosíííííííííííím
No, ono asi záleží na tom, jestli jste osamělá matka s dítětem, nebo jestli žijete s otcem dítěte (a posuzují se příjmy vás všech). My jako rodina od banky půjčku dostali, i když manžel nemá zrovna horentní příjem a já jsem doma s dětmi. Rodičovský příspěvek započítávali do mých příjmů. Aha, a moje banka mi sama nabídla a schválila kontokorent, taky jenom na základě toho, že mi tam pravidelně chodil rodičovský příspěvek a přídavky na děi (poměry v rodině banka nezkoumala, stačila jí její zkušenost s mými pohyby na účtu). Takže půjčky určitě lze, stačí se poptat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.