Nejste přihlášen/a.
Reklamovala jsem u Baťy dvě vady na kozačkách. Po měsíci mě sdělili, že první vadu neuznávají a tu druhou přehlídli a neřešili a neopravili. Mám nárok okamžitě odstoupit od smlouvy, když během měsíce to nevyřídili? Nebo jak dál postupovat?
Ano Bata neni na tohle zrovna dobry , za 1. kvalita bot nic moc a reklamace uz vubec ne...ja jednou mela boty ( baleriny - mokasiny neco takoveho ) no a roztrhli se mi postrane...nejen ze boty nevzali do reklamace a jeste byl ten prodavac neprijemny jako dratem do oka...od te doby do Bati uz nechodim a verte, ze nikde jinde s reklamacemi snad nedelaji vetsi problemy nez u Bati...muzete si zkusit jit stezovat na ČOI, ale nebude vam to asi nic platne, muzete tim zkusit alespon pohrozit, mozna, že to zabere, ale jinak...:O
reklamovala jste dvě vady? těžko posoudit a poradit, pokud zde neuvedete o jaké vady se jednalo. s největší pravděpodobností obchodník jednal v souladu se zákonem. v těchto případech zákon totiž stanoví vadu zboží reklamovat ihned. to znamená okamžitě po zjištění vady. třeba i proto, aby prodávajicí případnou vadu mohl odstranit. dvě různé vady se vám asi neprojevily ve stejný okamžik...
v praxi to chodí totiž tak, že zákazník po zjištění vady boty ještě pár týdnů nosí a "dodělá" je. teprve potom se vydá reklamovat a diví se...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.