Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lednička na splátky - nějaké potvrzení?

Od: 14tazatel4457 odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

chci se zeptat, když bych si chtěl vzít ledničku na splátky přes Homecredit, ověřuje tato společnost něco u zaměstnavatele? Píší, že do 30k kč není nutné potvrzení o příjmu, ale mně jde o to, jestli kontaktují a ověřují u zaměstnavatele.

Díky moc a hezké svátky :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

danch*
hodnocení

0x

Společnost Homecredit v poslední době participuje na filosofii zodpovědného úvěrování, až budete prokazovat příjmy, závazky a budete se jim zdát jako solventní a zodpovědný dlužník, nezavolají, pokud budou mít pochybnosti, ano.

14tazatel4457
hodnocení

Bude tedy nutno nějak dávat potvrzení o příjmu, nebo ne? Vím že někde tvrdí že ne a pak ho chcou.

Díky za odpověď.

P.S. zaměstnaný jsem, dluhy nemám, jen nechci aby to nějak řešili přes zaměstnavatele.

danch*

Na to vám nedokážu odpovědět na 100%. Využívám je už 3 roky, mám přes ně 3 věci a dvakrát se to obešlo bez jakéhokoli zjišťování, jednou naší ekonomce zavolali. Mám už skoro pět let lehce nadprůměrné příjmy, stejné závazky. Takže za stejných podmínek jednou ano, dvakrát ne.

roboot*
hodnocení

0x

V 99% nevolají, pokud chcete mít 100% jistotu, požádejte si o splátky v době, kdy není zaměstnavatel na příjmu (většinou so+ne) oni totiž musí rozhodnout ihned :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]