Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění znamének na těle

Od: adamm odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám na těla znaménka, která bych si chtěl nechat odstranit. Slyšel jsem, že na těle lze zákrok provést zdarma. Bohužel všude nacházím pouze placené formy, např. 300 Kč atp. Nemáte někdo zkušenosti např. v Pardubicích, kde zdarma odstraňují?

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

skye*
hodnocení

1x

Dobrý den, zdarma Vám je odstraní tehdy, pokud budete mít doporučení např. od kožního lékaře, že doporučuje odstranění ze zdravotních důvodů. Pokud si je chcete nechat odstranit z důvodu estetického, zdarma to nebude. Také je to někde na pojišťovnu, ale můžete si připlatit za lepší šití, které Vám např. udělá menší jizvu.

des*

Měl jsem ty bradavice co visí na nitce aty mně odpálila doktorka na kožním zdarma.Protože jsem od sestry zjistil,že si to nechají dělat jenom jednou,tak jsem si to nechal udělat po oběma pažemi naráz.Byla to zabíračka ,ale sestra měla pravdu,podruhé bych opravdu nešel.Je to 2roky a po bradavicích není ani památka.Znamínka mám taky ale říkala že je líp do nich nevrtat z důvodu zvrhnutí se na maligní.

kdokoliv*

= jít ke kožnímu lékaři a po jeho posouzení se domluvit o odstranění těchto znamének. Uvést důvod, že máte špatný pocit aby se nejednalo o nějakou formu vzniku karcinomu, - trošku přehánět, že se bojíte jít na sluníčko a v létě se koupat atd. Oni po ostranění odesílají k posouzení na histologii = to je cesta jak odstranit bez placení. Máte i jistotu, že se nejedná o nějaké nebezpečí. Je třeba také uvážit tu informaci, jak uvádí " des" v poslení větě. Na vlastní žádost se zákroky platí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]