Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Projevit city

Od: xx11 odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mám problém.. Mám docela strach projevit city k holce, nebo nevim snad ani jak.. Můžete mi prosím poradit jak to překovat? popř poradit? děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Ahoj.

City můžeš projevit různě. Třeba úsměvem, pozorností, zájmem. Moc o tom nepřemýšlej. Za holkou běž, usměj se na ni a zkus si s ní normálně povídat o běžných věcech. Až se trochu rozpovídáš a zklidníš, zkus ji pozvat třeba na procházku nebo do kina. A uvidíš, bude-li mít zájem a půjde s tebou, klidně ji řekni, že je ti moc sympatická. Budou-li sympatie oboustranné, máš vyhráno.

pupicek

Myslím,že to moc hrotíš,pokud nejsi zrovna nejhnusnější,tak se prostě neboj za ní přijít,někam jí třeba pozvat(nevím jak to mezi sebou máte,jestli ji vůbec znáš a tak..lepší by bylo kdyby ses rozepsal) .. nebo začni se psaním na FB .. teď když je to IN :D ... navíc se myslím tak i více projevíš a ona tě líp pozná :) .. Když už ji budeš mít tak oťukanou v tom psaní,potom bych zvolila když ji třeba někde uvidíš takové ty znakové flirty(nebo nevím jak to nazvat) :D tím že se na ni jen usměješ,letmo se jí dotkneš .. a nadhodíš nějaké téma,o kterém víš,že nestačí odpovědět jen jednou větou :) .. Prostě a jednoduše.. Zvedni hlavu,prohoď vlasy a ukaž že nejsi ufňukaný trouba ;) ..

hodnocení

0x

No Ty chceš poradit, a dáš tak málo informací. Kolik Ti je? Kolik je Tvé holce? Jak jste spolu dlouho? To se pak fakt blbě radí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]