Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrušení při sexu - konec

Od: wallkysek* odpovědí: 23 změna:

Ahoj,

mám přítelkyni, jsme spoli již 2 měsíce vztah se vyvíjí víceméně dobře, možná až moc dobře :D jenže ted nastala otázka sexu. V pohodě hrát si není problém, vcelku předehru mám zvládnutou už tam jen leží a čeká kdy zasunu jenže vono nic. Poprví prostě během 2 vteřin opadla nálada a po druhé když už sem byl fakt že pohoda v náladě tak zazvonil mobil a zase konec nálada opadla chuť taky. Čím to může být? poraďte prosím ;(

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

3x

Ahoj, na Tvém dotazu mne zarazily dvě věci:

- ona "už tam jen leží a čeká kdy zasunu" - myslím že v sexu by měli být aktivní oba, jinak ta nálada opadne velmi rychle... *nevi*

- "zazvonil mobil" - to je docela dost rušivý element, ale většinou tyto přístroje mívají taková tlačítka, kterými se dají vypnout nebo alespoň ztlumit! ;)

doplněno 01.01.12 20:58:

..."přítelkyně se mi usmívá" je velmi zajímavé spojení, něco mezi "...se mi vysmívá" a "...se na mne usmívá". A to je sakra velký rozdíl!

wallkysek*
hodnocení

Brb, no špatně popisuju (: pokud myslíte že nejsme oba zapojení tak se mýlíte, ona je docela dost horlivá, jen sem si vzpoměl jak tam ležela a usmívala se tak sem to tak napsal. No občas je to velmi úsměvné, zvlášt když sme oba začátečnící (ne úplný) (: S tím mobilem to byla doopravdy chyba.. já ho potom vypnul ale už sem se nedostal do tej nálady ;(

doplněno 02.01.12 13:30:

Doopravdy se mi nevysmívá to vím určitě, asi sem na tom v češtině opravdu zle (: píšu to z patra jak to prostě cejtím/vidím (:

doplněno 02.01.12 13:30:

Doopravdy se mi nevysmívá to vím určitě, asi sem na tom v češtině opravdu zle (: píšu to z patra jak to prostě cejtím/vidím (:

hop®

No, ono těch rušivých elementů může být daleko víc. Vzpomínám, jak moje holka před zásunem naprosto bezprostředně okomentovala: "jéé, on je dneska ňákej gumovej...", a rázem bylo po sexu, protože jsme se oba začali chechtat jak magoři... Ale vlastně se nic nestalo, zasmáli jsme se a příště jsme si to vynahradili. Hlavně to nechce tyto sexuální hrátky brát moc vážně, myslet si "teď to bude nejlepší", protože tahle snaha ty rušivé záležitosti přímo přitahuje. Prostě tomu nechat volný průběh, sex je záležitost pudová a buď to teď "pude" nebo to teďka "nepude" a "pude" to za chvíli nebo příště... ;)

polulinapermanenta

Panáčkovi je tak 15 roků a má prostě ještě čas, tak to vidím já. Jinak na jéé, on je dneska ňákej gumovej je odpověď : To proto, lásko, aby tě netlačil.

hop®

Panáčkovi Wallkyskovi je 17. ;)

A na tu hlášku jsem tehdy reagoval "výčitkou", že mi neměla prát trenýrky v Azuritu, ať se teď nediví, že je tak měkoučký a heboučký... *smich*

wallkysek*
hodnocení

Koukám že tu jste dost aktivní a nečtete můj první dotaz (: děkuju (:

hop®

Který "první" dotaz? *sok*

Na původní dotaz v tomto vlákně jsem již reagoval, toto byla odpověď na jinou reakci... *nevi*

wallkysek*
hodnocení

Myslím tím, že sem tady nikde pokud wím nepsal kolik mi je let (: nebo si to nepamatuju a sem slepej (: takže to můžete vědět pouze z jiné otázky (:

hop®

Omluva, pochopil jsem to špatně, samozřejmě toto není Tvůj první dotaz, který jsem přečetl je pouze zatím první, na který jsem reagoval. :)

wallkysek*
hodnocení

Je mi 17, panic již nejsem už ňákou dobu, takže to zřejmě vidíte dost špatně, spíš se snatžím řešit relativní problém než z toho vzejde praktický problém.

Jo, asi stejný, jako když nevím jestli kolemjdoucí děvčata se smějí mně, nebo na mě?

hodnocení

2x

Asi hodně pracují nervy a pak přijde prostě psychický blok. Chcete, aby se to povedlo a hodně se na to soustředíte a tím to může být. Takže se uvolnit, nepospíchat, nenervovat a bude to v pohodě.

wallkysek*
hodnocení

Ano, mám podobné smýšlení, děkuji za potvrzení mé domněnky, asi zůstanem u hraní a na zbytek mno počkám si. Jen takovej malej dotaz, co si mám myslet, když se mi přítelkyně stále usmívá :D občas mě to deptá protože to vypadá až moc šťastně a nereálně (:

Usmívá se, protože ví víc. Špatné by bylo, kdyby se mračila! Bude to časem dobrý, hlavně včas vypnout všechny případný možnosti narušení situace! Tedy nejen telefon, ale i zvonek, Skype, ICQ... prostě dokonalej klid! *palec*

wallkysek*
hodnocení

Všechno bylo vyplé :D :D naprosto, prázdnej barák jenže tak silvestr mě nenapadlo že pře půlnocí někdo bude otravovat ;( Můžete trošku rozepsat to "Usmívá se, protože ví víc." To by mě docela zajímalo jak jste to myslel (:

Jasně, nespěchejte nikam, ještě si toho užijete za život víc, než dost. A že se přítelkyně pořád usmívá, buďte rád. Opravdu je třeba šťastná a navíc úsměv jí určitě moc sluší..;)..Je to lepší, než kdyby se na Vás pořád mračila.

wallkysek*
hodnocení

Ano pravda, rozhodně jí úsměv sluší, až moc! :D zamračenou sem jí se mnou snad ještě nezastihl

kecal
hodnocení

0x

Dost pomůže něco si před tím vypít.Třeba víno.Pak to jde samo.*ua*

wallkysek*
hodnocení

Taky sem si to myslel :D :D ale nevyšlo to, hlavně sem se nechtěl opít tak sem si dal jen 3 skleničky medoviny a pak na přípitek šampus (: ale u mě platí že ať sem v jákemkoli stavu stále mám nad sebou kontrolu (:

kecal

Ono stačí,když je napitá ženská.Obyčejně platí úměra,že ženská čím víc má vypito,tím víc chce...*hi*

wallkysek*
hodnocení

Věřte že tato k tomu aby chtěla alkohol rozhodně nepotřebuje :D :D :D

krkovicka*
Ještě chytnout u ní tu správnou hladinku, když už ji je blbě pak už ani párek volů ji k tomu nedostane.
K Tazateli: Proste mazlení a provokace je to nejhezčí na začátku vztahu.Příště se možná podaří.

figurek*
hodnocení

0x

Já jsem taky neměl zkušenosti a ještě k tomu jsem měl nezkušenou partnerku. Ležela a čekala co bude. Nepovedlo se mi to, pak zase ne a zase ne a zase ne, pak se to povedlo, pak zase dvakrát ne, pak se to povedlo podruhé a potřetí a pak už to šlo. Nelamte si hlavu čím to může být. Ono to přijde samo. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]