Nejste přihlášen/a.
Ahojky, máme na vás otázku,
jak se zbavit nápadníka naší mamky, který neustále navštěvuje naší mamku, chodí knám domů a nás děti to obtěžuje, marně jsme proti tomu prostetovali, a nic z toho nebylo, mohli by jste nám poradit jak na něj?
Nemyslete si prosím o nás, že nejsme přející, nebo rozmazlení, ale trvá to už pár let a my jsme bezmocní proti němu.
Špiooone a pikviku, přestaň si z lidí na Poradně střílet. Ty si myslíš, že nikdo nepozná, že jsi jen jedna osoba, která píše ze stejného počítače? To jsi tedy na omylu.
Záleží na tom, zda to vyhovuje nebo vadí mamce. Když už to trvá několik let, zřejmě jí ten pán nevadí a je ráda, když k ní přijde. Já mít doma takového mezka, jako je špiooon - pikvik, také bych dala přednost nápadníkovi.
Ona také jistě nekuje pikle proti Tobě, jak Tě zbavit Tvých kamarádů. To od Tebe není moc hezké - fuj. Rozhodnout a jednat může jenom maminka, vy děti do toho nestrkejte nos. Nadělaly byste víc škody než užitku. HOWHG! Jaga.
Nějak mi tam chybí informace, jestli to tak moc vadí mamce?
Protože pochybuji, že by sis tím neporadila. A když nevadí, tak co jí to sakra nepřejete, bídáci mrňaví nepřející?
Děti jsou společnost nepochybně milá, ale nedostačující. Navíc velmi dočasná, mají sklony s dospíváním odcházet z domu. Jistě by bylo velmi romantické si vysvětlit s nápadníkem, že se sejdou v pět hodin na rohu, až poslední dítě dostane rozum, ale připadá mi to trochu... hmmm... no nevím, pár let ten samý, to mi připadá super. Nebo by vám více vyhovovalo, kdyby se střídali po týdnu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.