Nejste přihlášen/a.
Rok už nosím brýle, od té doby co je nosím jsem ještě nebyl v sauně. Mám okolo 3 dioptrii do dálky. Dneska se chystám a přemýšlím jak to udělat s brýlema? jestli je mít sebou a sundat jenom do potní místnosti? nebo celou dobu? bez nich vidím blbě a mám z toho špatný pocit
neboj se, když nepůjdeš rovnou z venku se zmrzlejma brýlema do potní místnosti, nic se jim nestane...
zapotí se jen na chvíli, než se ohřejí na stejnou teplotu jak v sauně... potom už se vlhkost nemá na čem srážet, protože se vyrovná teplota brýlí a teplota vzduchu. i když se ohřejí, pálí stejně jako vzduch, tak to nepoznáš...
Naopak bych je dal dolů, když vyjdeš ze sauny a chceš skočit do té ledové vody... rychlé ochlazení by jim dobře neudělalo.. a nemysli si, že když se neponoříš i s nimi, že se nic nestane... vždy se najde nějaký blázen, který do bazénu skočí a voda stříká kolem dokola přesně na tvé brýle... však to znáš z koupaliště, ne?
a bez brejlí neuvidíš na ty exhibicionistky, co chodí provokovat mezi chlapy... co potom z té sauny budeš mít?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.