Nejste přihlášen/a.
Tak jsem si šplíchla Savo do oka.Vyplachovala jsem 10 min, poté jsem si volala na oční, kde mi sdělili, že jezdit tam ihned nemusím, že by mi to tam stejně taky jen vypláchli a když nebudu cítit žádný problém, jezdit nemám vůbec. A chci se zeptat, kdo má zkušenost, jaký je průběh po vypláchnutí. Jsou to 2 hodiny, oko mě nijak nebolí, vidím dobře, když zaostřím, tak ostře. Jen prostě v jednom místě mě to "řeže", jak když cítíte, že máte pod víčkem nějakou částečku, z toho důvodu je asi trochu zarudlé. Prosím, kdo má stejnou zkušenost, ať vím, zda si dělat starosti nebo můžu být v klidu. Zítra bohužel už v našem okrese očního nezastihnu, nechce se mi jezdit 50km do města. Díky za odpovědi.
no pokud je oko zarudle a pořád svědí nebo prostě bolí mnělo by se nechat napokoju oko muže být podrážděné z dření oka nakapad si do očí. pokud to ale nepřestane navštívit nějakého očního lekáře nebo bude možná i stačit i nějaká pohotovost nebo obvodní lekář na vnitřní straně víčka se mohlo něco usadit a proto oko svědí.
Samozřejmě, že jsem uklízela . Před chvílí mi přítel donesl nějakou oční vodu, kterou jsem to vypláchla a zdá se to o hodně lepší. Tak uvidím zítra. Díky za odpovědi
tak to je dobrý. když si někdo zlomý ruku utěšíme ho tím jak snadno si mohl zlámat vas
ale na druhý oko vopatrně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.