Nejste přihlášen/a.
Ahoj já jsem se asi před 3měsíci rozešla s klukem který je hezoučký,vtipný,možná trošku namyšlený a frajeřivý,je k nakousnutí a má toho více a více máme společné zájmy především sport občas se tím i škádlíme i když jsme se už rozešli stále jsme přáteli ale poslední měsíc se o mě zase zajímá provokuje mě pošťuchuje a td.A já se ptám mám to s ním znovu zkusit?On je velice příjemný,milý,důvěřivý a přátelský a tím že se o mě znovu začal zajímat mě přivedlo na křižovatku nevím co tedale zároveň se zajímá i o jednu holku a ta ho chce taky ulovit ale spousta dalších holek ho chce také ulovit co teď,já ho mám také mocinky ráda i po rozchodu jsem k němu stále něco cítila a stále cítím a teď to je jako ve snu on si vyhledává chvilky co by mě mohl popichovat a já si hledám chcilku kde bych se k němu mohla přiblížit a dotkout se ho ale tím že po něm jede tolik holek strácím kamarádky pomalu a jistě co teď?
1)miluju ho on mne možná taky 2)stácím přátelé
3)nevím jak se rozhodnout
4)poraďte mi prosím mám mít kluka svích snů s kterým bych se cítila dobře a nebo mám přijít o přátelé?
5)on je opravdu sladký cloumají s ním hormony a už je i takový upřímější a miluju ho a když s polu budeme opět chodit tak nevím jestli mi zbydou vůbec přátelé kvůli tomu jsem ztratila už 2kamarádky ale já ho miluju a co slíchám už dobrý půl rok LÁSKA PŘEJE ODVÁŽNÝM mám udělat první krok já nebo on? mám stratit přátelé a nebo přijít o lásku která chce možná i mě?
Ahoj. Ti skuteční přátelé se hned tak neztrácí. A pokud ano, pak jeden milující človíček je lehce vynahradí. Ti opravdoví kamarádi by Vám lásku přáli, ne naopak. Nevím, proč váháte, když ho máte plnou hlavu a plné srdce. První krok udělejte oba dva současně. Z toho, co píšete, lze usuzovat, že je to vzájemné a nedá to žádnou práci. Když se zřeknete lásky, budete toho litovat zcela určitě. Když se zřeknete kamarádů, najdete zcela určitě jiné. Volba je na Vás, já bych poslechla srdce a byla s tím, s kým je mi prostě dobře a kdo by v mém životě zcela jistě chyběl nejvíce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.