Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s Outletovým centrem Freeport v Hatích u Znojma... Jaké to tam je, jestli toho tam mají hodně atd. atd. Děkuji mnohokrát
Zdravím vás,
bydlím nedaleko Znojma, takže ve Freeporu jsem byla často. Výběr je podle mě dobrý, jsou tam snad všechny značkové obchody, na které si vzpomenete. Rozhodně to stojí za to se tam podívat. Ale úplně nejlepší je sledovat jejich internetové stránky - freeport.cz/... a jet tam, až budou slevy. Nevím jak vy, ale já raději nakupuji levné zboží. S pozdravem Anzionka.
přesto že ze Znojma nejsem, tak si do Freeportu ráda zajdu. Využila jsem "skandální víkend" kde jsem skvěle nakoupila a tento měsíc si tam zajdu opět, hlavně kvůli krásné nové jarní kolekce v Mustangu a taktéž se podívat na nový obchod ECCO, obrovské slevy, je to výprodej se slevama na všechno kolem 70%
Mě se tam nakupuje moc dobře! :3 Posledně co jsme tam byli, nebylo to ani planovany a takovy nakupy jsou nejlepši, když něco vždy potřebuju tak to nemužu sehnat, ale takhle jsem si toho koupila dost a ve velkych slevach a to i na značky, které bych jinak obešla obloukem pro jejich cenu :D
Ahoj, zaujala mě tato diskuze, protože jsem se chtěla jet do Freeportu podívat. Jaké obchody tam teď jsou? Jak je najdu na facebooku? Je tam toho víc, když jsem se snažila hledat a nevím které je "to pravé" se správnými informacemi.
No já tam jezdím celkem pravidelně už několik let do Freeportu, teď jsem tam byla naposledy po Vánocích. Hodně dobře se tam nakupuje sportovní a outdoorové oblečení, já si tam kupuju vždycky oblečení na lyže a na túry a myslím, že v normálním obchoďáku bych to tak levně nesehnala a je tam hodně velký výběr. Dále je tam např. velký Tommy Hilfiger, Mustang, Guess, Mexx, Mango, DEsigual...no prostě hroooozně moc toho tam je. Já tam dokážu být i celý den :D
Zensky a myslite ze bych tam nasla i znacku Trespass, mam o nich doma uzasny kratasy který mi perfektne sedi, tak jej prave hledam kde bych je ještě sehnala.
Zdravím, jako znojmák jsem na Freeportu celkme často... záleží, co očekáváte. Obchody jako Nike, Puma, Alpine Pro atd. mají stejné zboží jako v obchodech ve městě, takže se dá natrefit na drahé i levnější kousky. Takové ty obchody, kde kvalita pokulhává, jako Kenvelo, H&M (nebo C&A, nevím přesně, který to je), jsou opravdu levné, nicméně 2/4 vystaveného zboží jsou šunty, co se zničí při prvním vyprání. Teď, v době povánočních slev, tam navezou odpadové kusy, co se neprodaly jinde, dají tomu nálepku "sleva 80%" a lidé je spokojeně nakupují. Přitom jde o takovou "kvalitu" že lepší mají v Vietnamci.
Jinak obchodů mraky, i levnější, i dražší. Záleží, co hledáte Ale prostředí celkově je pěkné, prodavači příjemní a je možno na Freeportu strávit několik hodin pobíháním po obchodech.
Mě právě lákají obchody typu Levi´s; Gil Dona/Uomo (nebo jak se to píše), Tommy Hilfiger apod.
určitě se tam vyplatí chodit kvůli značkám jako Tom Tailor, Tomy Hilfiger, Mustang, Diesel .. Kvalita velmi dobrá a ceny nižší než jinde. Jak je zde zmíněno, dá se tam strávit většina dne, navíc je tam pro děti dětský koutek, stejně tak restaurace, kavárny, kadeřnictví, nebo optika Křepela kde dokonce dělají oční testy zdarma.
teď jsem tam viděla i nový obchod, ECCO a mají tam obrovské slevy, je to výprodej se slevama na všechno kolem 70%. Značky co zmiňujete, jsou tam levnější než jinde. Jsem z Brna ale občas si tam zajdu, protože ve Vaňkovka iv Olympii jsou ceny podstatně vyšší.
Ahojte, ještě jsem nikdy nepřispívala do žádné diskuze, jsem jen takový pozorovatel / čtenář, ale nedá mi a chci se zeptat, jestli freeport který zmiňujete stále funguje, jaké tam jsou obchody, slevy, sortiment, zda se tam vyplatí cestovat. Ještě jsem tam nebyla, zaujaly mne pouze starší příspěvky které jsem tady objevila.
Julie, jak kdy. Chce to vychytat třeba víkendové akce a jiné, to jsou pak slevy i v dobrých obchodech docela velké. Jinak tak normálně, je to něco jako Vaňkovka nebo Olympia v Brně.
na Freeportu bude příští víkend velká slevová akce na boty a bundy o víkendu 25. a 26.října, značky Tommy Hilfiger slevy až 70%, Mustang, Saxoo London -nová pánská móda, krásné materiály a ceny, outdoorové obchody Regatta, Alpine pro, Rossignol, Rock Point - vše se slevou vždycky 30-70%
martinaa děkuji za tip o akcích se dozvím i na fb? Nebo třeba sledovat jejich stránky? Už vidím jak něco propašovat protože jsi pozdě kliknu na jejich webovky: D ty tam chodíš jak často? laurama i tobě děkuji za info, zní to dobře, chtělo by to nové lyžařské nohavice
Jj, tím nic nezkazíš, na fb určitě pravidelně informují, větší akce jsou +- jednou za dva měsíce, nebo apsoň bývaly, samozřejmě před Vánocemi je to častější. Před Vánocemi se tam nakupuje fakt dost dobře.
Já se většinou o akci dozvím z RockRádia nebo Rádia Blaník, kde o tom mluví, a stavuju se tam už jen několikrát do roka, raději nakupuju po netu, ale byly doby, kdy jsem tam byla každý měsíc
Ahoj holky, nemáte nějaký tip, kde se dá levně sehnat oblečení Desigual? Nemám na mysli bazary, ale spíše nějaké outlety, weby s výhodnými nabídkami nebo nějaké ověřené zahraniční stránky. Děkuji za tipy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.