Nejste přihlášen/a.
Podle zakona na ochranu spotřebitele mate narok na odstoupeni od smlouvy.Nemusite trika vyměnit ale musite požadovat penize zpět.Je třeba spěchat matena to 14dni(prominte zapoměl jsem jak se tato doba počita ,jestli od dodani balíku nebo podaní objědnávky)p.s.Trika budete muset poslat zpět
Přesně tak to je - máte na to 14 dní. Zboží můžete vrátit bez udání důvodu s tím, že vám vrátí peníze - kromě poštovného.
(Já už jsem ale takto kolikrát uhádala i vrácení poštovného, pokud poslali odlišné zboží. To je totiž jejich chyba, ne vaše a vy na tom můžete trvat. Nevím, jak je to stanoveno v obchodních podmínkách, ale správný prodejce by mě na to přistoupit.)
Pokud poslali špatné zboží, dodávku reklamujte a trvejte na dodání správného zboží včetně uhrazení VŠECH nákladů - tedy i případného poštovného a balného za zásilku, ve které špatné zboží vrátíte. Co se týká vrácení peněz, při objednávce přes internet můžete uplatnit vrácení peněz do 14 dní od dodání. Prodejce má ale právo na uhrazení skutečně vynaložených nákladů na jeho straně. Minimálně nedostanete zpět poštovné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.