Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Hledám manuální práci z domu. Chtěl bych pracovat doma ale mám obavy z toho, že někomu naletím. Zaplatím a nic mi nepřijde. Chci se vyhnout letadlům a podvodníkům. Víte někdo o férové firmě nebo férových nabídkách? Díky za informace.
Bohužel vám neporadím žádný zaručený tip, je totiž takřka nemožné najít na internetu seriózní firmu, podnikatele, který vám nabídne "opravdovou práci" manuálního charakteru, kterou by bylo možné vykonávat z domu. Z 99% se jedná právě o letadla nebo podvody typu kup si materiál, sestav výrobek, pak si ho prodej, nebo sežeň deset lidí, vyber od nich poplatky a poraď jim to samé.
Jediná trochu reálná možnost která se občas objeví je navlékání korálků a sestavování šperků od firem, které tyto výrobky prodávají, tato práce je ale velmi špatně placená a namáhavá.
Další lehce dostupnou možností, ne manuální, jsou výdělky přes internet, tzv. "klikačky", ale výdělky se pohybují kolem 100,-Kč měsíčně, takže to je také docela k ničemu.
V dnešní době je jedinou ideální prací z domu práce založená na IT technologiích, ale to už nebylo předmětem vaší otázky.
Držím vám palce, aby když nic seriózního nenaleznete, tak ať alespoň nenaletíte podvodníkům.
Držte se zásady-žádné poplatky předem!
Podívejte se laskavě do historie, řešeno mnohokrát a bez hmatatelného výsledku. Proč se spoléháte na jiné, co vám dají? Podívejte se do sebe co umíte, na okolí co se žádá a nabídněte to!
Ahoj Bussi. Mám dobré organizační schopnosti a umím radit. Hledat domáci práci na internetu je běh na dluhou trať a dost riskantní. Náhodou jsem zašel až sem ( předevčírem ) a mám jasnou odpověď. Jdu tedy jiným směrem. Když se podívám do sebe vidím spolehlivost, čestné jednání, manuální zručnost a chuť se učit nové postupy, mám aktivní přístup ke svému životu. Nespoléhám se na jiné ale snažím se být produktivní. Zjara mi bude 60 a nechce se mi do předčasného důchodu už kvůli sankcím a taky kvůli tomu, že chci být nezávislý a nechci zklamat sám sebe když bych se stal součástí letadla jenom kvůli své blbosti. Být starým je přirozený vývoj ale když není práce pro střední generaci a mladí mají pomalu stejné vyhlídky jako my senioři přirozený vývoj to není.
Mám obavu, že žádná seriózní manuální práce z domu ani neexistuje (kromě navlékání korálků, kompletace propisek a podobných nesmyslů). Jak uvádíte, tak už máte velkou část aktivního pracovního života za sebou, takže byste měl zužitkovat veškeré svoje znalosti a zkušenosti z oboru. Jistě máte za ty roky i obrovské kontakty na konkurenční firmy a pokud jste v oboru něco znamenal, tak o váš všichni vědí. Obrátil bych se na podnikatele z oboru, kteří dříve či později budou potřebovat poradit, zorganizovat, konzultovat nebo jenom někde za někoho zaskočit. Cena skutečných odborníků (zvláště u řemesel) na trhu práce roste a s věkem to nemá nic moc společného. Pokud jste skutečně takový, jak se popisujete, tak práci najdete raz dva. Hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.