Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manuání práce z domu

Od: lokotka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.

Hledám manuální práci z domu. Chtěl bych pracovat doma ale mám obavy z toho, že někomu naletím. Zaplatím a nic mi nepřijde. Chci se vyhnout letadlům a podvodníkům. Víte někdo o férové firmě nebo férových nabídkách? Díky za informace.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danch*
hodnocení

3x

Bohužel vám neporadím žádný zaručený tip, je totiž takřka nemožné najít na internetu seriózní firmu, podnikatele, který vám nabídne "opravdovou práci" manuálního charakteru, kterou by bylo možné vykonávat z domu. Z 99% se jedná právě o letadla nebo podvody typu kup si materiál, sestav výrobek, pak si ho prodej, nebo sežeň deset lidí, vyber od nich poplatky a poraď jim to samé.

Jediná trochu reálná možnost která se občas objeví je navlékání korálků a sestavování šperků od firem, které tyto výrobky prodávají, tato práce je ale velmi špatně placená a namáhavá.

Další lehce dostupnou možností, ne manuální, jsou výdělky přes internet, tzv. "klikačky", ale výdělky se pohybují kolem 100,-Kč měsíčně, takže to je také docela k ničemu.

V dnešní době je jedinou ideální prací z domu práce založená na IT technologiích, ale to už nebylo předmětem vaší otázky.

Držím vám palce, aby když nic seriózního nenaleznete, tak ať alespoň nenaletíte podvodníkům.

Držte se zásady-žádné poplatky předem!

hodnocení

0x

za těch pár let se tu mezi uživateli moc férových tipů neobjevilo...není to ovšem jejich vina! jen varují...

Manuání práce z domu

buss
hodnocení

0x

Podívejte se laskavě do historie, řešeno mnohokrát a bez hmatatelného výsledku. Proč se spoléháte na jiné, co vám dají? Podívejte se do sebe co umíte, na okolí co se žádá a nabídněte to!

lokotka*
hodnocení

Ahoj Bussi. Mám dobré organizační schopnosti a umím radit. Hledat domáci práci na internetu je běh na dluhou trať a dost riskantní. Náhodou jsem zašel až sem ( předevčírem ) a mám jasnou odpověď. Jdu tedy jiným směrem. Když se podívám do sebe vidím spolehlivost, čestné jednání, manuální zručnost a chuť se učit nové postupy, mám aktivní přístup ke svému životu. Nespoléhám se na jiné ale snažím se být produktivní. Zjara mi bude 60 a nechce se mi do předčasného důchodu už kvůli sankcím a taky kvůli tomu, že chci být nezávislý a nechci zklamat sám sebe když bych se stal součástí letadla jenom kvůli své blbosti. Být starým je přirozený vývoj ale když není práce pro střední generaci a mladí mají pomalu stejné vyhlídky jako my senioři přirozený vývoj to není.

tomasgulas

Já se obávám, že pokud je Vám 60 let, tak můžete zužitkovat pouze to, co již umíte. A to byste mohl zužitkovat například učením či doučováním. Ale nevím, co byl (je) Váš obor.

jenicekpoplatnik
hodnocení

0x

Mám obavu, že žádná seriózní manuální práce z domu ani neexistuje (kromě navlékání korálků, kompletace propisek a podobných nesmyslů). Jak uvádíte, tak už máte velkou část aktivního pracovního života za sebou, takže byste měl zužitkovat veškeré svoje znalosti a zkušenosti z oboru. Jistě máte za ty roky i obrovské kontakty na konkurenční firmy a pokud jste v oboru něco znamenal, tak o váš všichni vědí. Obrátil bych se na podnikatele z oboru, kteří dříve či později budou potřebovat poradit, zorganizovat, konzultovat nebo jenom někde za někoho zaskočit. Cena skutečných odborníků (zvláště u řemesel) na trhu práce roste a s věkem to nemá nic moc společného. Pokud jste skutečně takový, jak se popisujete, tak práci najdete raz dva. Hodně štěstí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]