Nechci mluvit proti jejím účinkům,ale stejná slova by se dala napsat o asi 2000 rostlinách.Jen je potřeba účinek hledat jinde.Pozitivní účinek není,že použití jednoholistu uzdraví člověka ze všech chorob které hp životem provází.
Dobrý večer. Aloe Vera představuje nejúčinnější přírodní detoxikační prostředek.Listy Aloe Vera obsahují gel, který je tvořen z 96% vodou a ze 4% představuje zdroj více než 200 účinných látek, které mají podle moderních lékařských studií komplexní farmakologické účinky. Gel obsažený v listech Aloe Vera obsahuje řadu blahodárných látek ve vyváženém poměru, jsou to například polysacharidy, bioflavonoidy, vitaminy (A, B1, B2, B6, B12, C PP, E, kyselina listová, niacin, betakoroten), minerály (vápník, draslík, hořčík, sodík, chrom, zinek), stopové prvky, enzymy, esenciální aminokyseliny i řada protizánětlivých látek. . Podpora imunitního systému, kompletní detoxikace organismu. Účinná pomoc při trávicích potížích, chrání a pročišťuje trávicí systém, optimalizuje trávení. Ošetření kůže při popáleninách, podporuje tvorbu zdravých kožních buněk, urychluje hojení, hydratuje kůži, působí protizánětlivě. Ať už se rozhodnete pro pleťové krémy Aloe Vera, sirup z Aloe Vera nebo gel Aloe Vera, máte jistotu, že svému tělu dopřáváte komplexní péči na čistě přírodní bázi.Mě pomohla při popálenině, při zánětu a při potížích s trávením. Názory nohou být různé, ale já v určitých věcech na ní nedám dopustit. Při pročištění těla je též dobrým pomocníkem.
Tady je to asi shrnuté pěkně a ta slovenština z toho dělá takřka poetickou záležitost ) :
účinky detoxikačné: Aloe vera očisťuje organizmus od zbytočných a škodlivých látok harmonizujúci účinok zvyšuje celkovú pracovnú schopnosť a schopnosť znášať aj zvýšenú psychickú a fyzickú záťaž zvyšuje obranyschopnosť / imunitu / bunečnú aj protilátkovú. protialergický účinok protizápalové účinky, celkové aj lokálne. ničí baktérie, vírusy a plesne / pričom nepoškodí baktérie, ktoré naše telo potrebuje, napr. Acidophillus, či Doderleinovu tyčinku/. tlmí a odstraňuje bolesť urýchluje hojenie rán, popálenín. Hojenie je rýchle, netvoria sa jazvy. znižuje krvácanie Ostatně internet je popisů plný. Nicméně hádám, že vám šlo více o tu osobní zkušenost Má je výborná, účinek cítím velmi bezprostředně. Popíjím si ji jako součást snahy o proti-únavovou stravu.
Aloe Vera, rostlina starší pěti let. Když si část listů, / asi 2 cm / ráno uříznete, zelené části okrájíte, vnitřek požvýkáte, tak se vám upraví a vyčistí střeva. Většinou se to dělá tak, že se uřízne půl listu, zbytek se dá do lednice, do sáčku PVC. Užívá se dle potřeby, každý druhý den. Po týdnu se může dát pauza.
Aloe vera má určitě pozitivní účinky. Já sama s ní mám velice DOBROU zkušenost. Dík Aloe Vera Gelu mě přestali bolet kolena, mám výbornou imunitu (kdy u nás v práci v Open spacu, všichni dokola marodí a já nic. Moje mamka byla stále nemocná (několikrát za rok antibiotika) a díky Aloe Gelu je již zdravá. A takhle bych mohla pokračovat s dalším a dalším...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.