Dobrý den, mám menší problém. Zítra, při štědrovečerní večeri mám mít závěrečný proslov, nějaké zakončení. Prosím vás, co mám na to zakončení říkat? Mám chystaného něco jako : "Děkuji za tuto společnou večeři a doufám, že se za rok tady znova sejdem. Děkuji a teď půjdeme na dárky." Ale to se mi zdá nějaké krátké, podíváš, co tam mám říct? Děkuji.
Dobrý den. Rád bych vám všem poděkoval za tuto společnou věčeři a doufám, že se u té štědrovečerní, sejdeme za rok opět. Děkuji a nyní si dovolím navrhnout, abychom se šli podívat společně, zda u nás byl již Ježíšek..
Večeře bude u příbuzných? Chtěl bych Vám poděkovat za pozvání ´k Vám na Štědrý den. Prožil jsem zde, díky Vám nezapomenutelný večer. Dovolete, abych připil na zdraví paní domu, která nám nachystala tuto slavnostní večeři. Lahev donesete.
nic si nepřipravuj, stejně to zapomeneš. v klidu povstaň, uchop sklenici, pozvedni ji a pak to z Tebe půjde samo. já jsem se vždycky bál něco před lidmi povídat a vždy to nějak dopadlo. dneska ze sebe sypu neskutečný věci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.