Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to rozseknout?

Od: pokerface odpovědí: 10 změna:

Dobrý předvánoční večer,

jelikož tahle doba takřka vybízí k tomu si urovnat hlavu a city, chci to udělat i já. Po několika bolístkách nejsem zrovna člověk, který by přetékal a dával najevo city, jsem chladná, emancipovaná a cílevědomá. Našla jsem si kluka na sex, přátelství s benefitama se tomu říká. Dva měsíce skvělého sexu s odmítáním jakýchkoliv sladkých slov - náš den : sex -probírání běžných strastí života - sex -spousta zpráv - dlouhé hodiny telefonování...ideální, úžasný, NEZÁVAZNÝ, přesto každodenní (teda kontakt, sex ne, bydlíme každý v jiném městě)...pak čtrnáct dní nic, studená sprcha, muka..odhodlala jsem se udělat první krok a napsat, následovala typická výmluva "mám problémy" a další tři dny bez kontaktu...náhle se probral z letargie a pusinky, něžnůstky...plánování společného času, opět na jeho popud - jenže se projevilo mé chladné já a má reakce na to, že kvůli mně nepůjde na firemní večrek, aby jsme se viděli, byla "je mi to jedno, jak chceš" neviděli jsme se...došlo mi, že má reakce asi nebyla adekvátní a kontaktovala jsem ho zda se uvidíme dnes, on, že ano, ale že nebude moci zůstat přes noc, že musí do práce - mé chladné já řeklo, že přece po něm nevyžaduji a nechci, aby zůstával přes noc..řekl fajn a napíšeme si a nenapsal :(..chci vědět na čem jsem a chci to rozseknout, mám připravenou řeč pro případ, že se ozve..pravděpodobně bych se nebránila už opravdovému vztahu, ale obávám se, že už je tam těch "přešlapů" hodně...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

amadeus*
hodnocení

2x

To už je druhý případ stejného typu v poměrně krátkém časovém úseku a opět je problém v tom, že děvče nemá jasno v tom, co vlastně chce. Jasně specifikujete, že se jedná o vztah NEZÁVAZNÝ, přesto dáváte najevo, že udržovat s vámi každodenní kontakt je jakási jeho povinnost. Takhle to nefunguje. Já jednu kamarádku s benefity mám a když není nálada, nemluvíme spolu třeba 14 dní. Když je nálada, tak spolu klidně jedeme na dovolenou a těžko by nás někdo rozeznal od zamilovaných partnerů.

Z mužského pohledu mohu říct, že chovat se ke kamarádce mile a plánovat společný čas ještě zdaleka neznamená, že s ní chci mít hlubší vztah, než ono "přátelství s benefity". Prostě se chci bavit s osobou, která je mi příjemná.

Pokud se k němu chováte tak chladně, jak popisujete, nejste ani dobrá kamarádka, natož potenciální přítelkyně. Jestli to tak je nebo není, případně jeslti se to dá ještě spravit, to víte nejlépe sama, ale hlavně si předtím ujasněte, o jaký vztah vlastně stojíte.

hodnocení

1x

Řekla bych, že Vám chybí ženskost, něha, prostě takové ty vlastnosti, co dělají ženu ženou. Jste spíš takový chladný robot, kterému nejde o opravdový hodnotný vzah, ale spíš jen o přátelství s občasným sexem. Nedivte se proto, že Vás muži vidí takto a že Vám neposkytují víc, než jen to "zaskotačení".

Nechte to být, neslepujte, co jste si pokazila a uvidíte, že jednou, až přijde ten pravý, Vaše myšlení a chování se otočí o 180 stupňů. Víte, říká se tomu láska. A u jste zatím asi ani nerozdávala, ani nepřijímala.

Hezké Vánoce - Jaga.

hodnocení

0x

Dobrý večer. A co přesně očekáváte od této poradny? v čem chcete poradit, nebo pomoci?

petula00*
hodnocení

0x

Myslím,že na otázku jste si odpověděla částečně sama.(pokud to byla otázka)Zodpovězte si zda Vám to stojí za to a nebo ne.A potom máte dvě možnosti.Pokračovat a nebo ukončit.Hezké Vánoce.

pokerface
hodnocení

Původně jsem chtěla napsat, co mu řeknu až se ozve, ale ve chvíli, kdy jsem to začala psát, jsem pokračovala a pokračovala až vznikla nějaká potřeba se vypsat... A pokračovat chci, ale s jistotou ne čekáním druhý den doma zda teda dorazí, přijde mi to jako šílený doprošování... původně jsem mu chtěla říct něco tomhle smyslu:

Nelezu do postele jen tak někomu a nemám víc chlapů naráz, takže buď dělám věci naplno, anebo je nedělám vůbec. Nesnáším polovičatosti a tyhle hry kdo z koho mi ubíjej a nuděj. Takže buď spolu chceme spát a trávit "nějakým způsobem" čas, anebo ne. Nejsme malý děti, abychom museli hrát mrtvýho brouka po tom, když se na něčem dohodneme. Stačí říct, nemám náladu, nechce se mi nebo cokoliv jinýho, ne dělat, že ten druhej neexistuje. A taky stačí říct, užili jsme si, ale teď už je to nuda, jdeme dál a ne používat výmluvy. Spletla jsem se v tobě.
...Ale nyní mi to přijde dost hysterický, co myslíte?

Ano, to je. Naprosto v klidu mu řekněte, o jaký vztah stojíte, aby Vás činil spokojenou. A ať se k tomu vyjádří také narovinu, jak si to představuje on. když budete komunikovat a hledat kompromis, nedávat žádbá ultimata, pak by to fungoval mohlo do budoucna dobře.

pokerface
hodnocení

Jenže to je právě to, já to moc v klidu nedokážu..nedokážu moc dobře říct ty city, obsahově mě to, co jsem napsala vyhovuje, ale chápu, že ten styl pro chlapa nebude to ideální...pravděpodobně by bylo lepší si to napsata a poslat, protože osobně zas bude hrát ty svý hry na "jsem chladná, velká holka"

Myslím, že se ovládnete. Přece si nebudete důležité věci neustále jen psát? Musíte se spolu naučit komunikovat. Upřímně a bez emocí. Nemá přece smysl si na něco hrát a obelhávat tak sebe i jeho...Z toho se nevymotáte nikdy. To je můj názor na celou věc.

pokerface
hodnocení

Děkuji za váš názor, ale co když se neuvidíme, měli jsme se vidět včera, dnes a nic...

Buďte trpělivá. Vždyť jsou Vánoce a lidé mají spousty shánění a práce...a jiných myšlenek...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]