Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aspirace, nepříjemné pocity

Od: petr231 odpovědí: 5 změna:

Trochu zváštní dotaz, ale pro pobavení.. Cca před měsícem se mi podařilo vdechnout dvě magnetické kuličky o průměru 5mm, jsem si jistý, že to byly dvě a cca za hodinu jsem je úspěšně vykašlal. Ovšem často se mi vrací pocit staženého krku a trochu zhoršené polykání, nemůže to být z psycho. důvodů?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

můžu se zeptat? co jsi dělal že si vdechoval kuličky? *ee*

sargo*
hodnocení

0x

Tak mohl bys to tam mít pohmožděné, i když měsíc je docela dlouho, pořád to může být. Spíš to ale vidím na nějakého bacila, co jich je teď všude plno :-D Že by to byl takový šok, abys z toho měl trvalé psychosomatické následky - to musíš samozřejmě vědět sám, ale moc pravděpodobné mi to nepřijde. :)

olaf71*
hodnocení

0x

myslím, že je to psychika. jednou jsem si otevřel konzervu sekyrkou a když jsem jí jedl, tak jsem měl pocit, že jsem polkl kousek plechu, který se uštípl otvíráním, celý den jsem špatně dýchal a měl jsem pocit že umírám, protože jsem si u toho představoval, jak mě ten plech uvnitř drtí a co vše se může stát.

lol jeden vdechuje koule druhej žere plechy no bóoože timhle tempem lidstvo vymře *smich**smich**smich**smich**smich**smich*

hodnocení

0x

Tedy dost nad tím tady přemýšlím. Jak se Ti to mohlo podařit? A to jsi k nim čuchal a vdechl je nosem? Nebo je do toho nosu napřed vložil a pak se nadechl a ty kuličky se Ti zastavily někde v krku? To jsi chtěl zkoušet nějaká kouzla? A kašlal jsi celou tu hodinu, než se Ti je podařilo vykašlat? Jestli je tomu tak, tak máš asi pořádně iritovaný hrtan. Ale zase potíže po měsíci? Já být na Tvém místě, jdu k doktorovi a tam se přiznám, co jsem provedla, nechám se odborně vyšetřit a budu mít klid. Protože Tvé obavy mohou být skutečně rázu psychického. Asi máš strach.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]