Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to dobré vánoční přáníčko?

Od: stromecek* odpovědí: 5 změna:

Zdravím... Dnes jsem na FaceBook umístil vánoční přání... vyfotil jsem vánoční stomeček co máme doma, napsal na tu fotku veselé vánoce :) a označoval... A tak se chci zeptat, jestli nevadí zda jsem použil fotku našeho vlastního stromku... Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevadí, alespoň je to originál:)

hodnocení

0x

Tak stromku to rozhodně nebude vadit.

hodnocení

0x

Určitě ne - vždyť je to z Vašeho domova a jistě se nemáte za co stydět! *palec*

hodnocení

0x

Na závadu by eventuálně mohlo br, kdybyse použil foku kamarádova stromku a on s tím nesouhlasil. Tohle mi naopak připadá takové osobní a rozhodně by se mi o líbilo.

dzordz*
hodnocení

0x

Několika málo vybraným lidem napíšu na icq nebo mobil, když nemám, tak fb. Kdybych byl během tejdne postopadesátý označenej jako stromeček nebo kometka, asi bych nebyl zrovna moc nadšenej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]