Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám mu to říct?

Od: lucy97 odpovědí: 7 změna:

Ahoj, líbí se mi jeden kluk od nás ze školy ( sice on to asi 100% ví nebo tuší).. , ale nevím jestli i já jemu..Chodí do 9. třídy a já do 8...Někdy (teda skoro vždycky) mě pozdraví první.Chodí s mou kámoškou do kroužku a hodně se spolu baví..Ta kámoška ví, že se mi líbí, tak mi ho pomáhá zpracovat..říkala, ať jdu někdy do toho kroužku taky, že je tam sranda..Asi tam půjdu :D :D Trochu se bojím, že se s tou kámoškou pohádáme a ona mu to všechno řekne (sice jsem s ním kámoška), ale on mě bude mít nejspíš za blbce a bude se mi vyhýbat atd..Avšak je taky mezi náma problém-holka, která se asi líbí jemu (má prsa tak 2x větší než já).. Ale vraťme se zpátky..potřebuji radu... Mám mu říct, že se mi líbí a že ho chci? předem děkuji za odpověď! :))

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ahojky. Jasně, co na srdci, to na jazyku. Máš dar řeči, tak s ním komunikuj. To je ta jediná správná cesta. Je úplně jedno, jestli se mu líbí jiná "prsatice". Ty přece moc dobře víš, že je důležitější, jak si dva rozumí a jak se umí bavit. Kuráž Ti nechybí, tak do toho a pěkně z očí do očí a na rovinu! Držím Ti palce.;)

doplněno 21.12.11 20:55:

Upřímných děvčat si kluci váží!

chrest*

Máte ve všem pravdu, ale spíš by to platilo, kdyby byli starší. Kluk v 15ti hledí spíš na ty prsa, než na upřímnost :) Můj názor.

martinaa*

Já nikdy žádná velká prsa neměla:) A stejně o mě (no, nesobecky to řeknu*hi*) relativně dost zájem. A to mám teď rozhodně větší prsa, než v 15, kdy jsem skoro nic neměla:)

doplněno 21.12.11 21:06:

A jaksi někam zmizelo slovo "je":D

chrest*

Jojo o tom nepochybuju :) já jsem to myslel tak všeobecně, že v 14-15ti jsou jiné priority než např. ta upřímnost, ale pravidlo to není.

martinaa*
hodnocení

0x

No jasná věc:) Pěkně se usměj, protože usměvavé holky mají kluci nejradši, a do toho! Hlavně ale nepoužívej větu "chceš se mnou chodit? Ta je vázně veeeeeeelmi trapná...

wallkysek*

Věta ,,Chceš se mnou chodit?" je dnes strašně populární a přesto je naprosto zbytečná. Když se dva mají rádi tak spolu tráví čas a na nějakou takovou větu uplně kašlou, prostě děj se co dít se má (:

olin*
hodnocení

0x

No jasně, zeptej se , jinak se to nikdy nedovíš! Řekni mu, že je Ti sympatický (on to bez pochyb unese) a jestli nechce s tebou občas trávit čas-někam zajít do kina, ZOO nebo na Coca-Colu nebo něco takovýho, že ho chceš poznat víc. Neznám kluka, který by řekl NE! Kámoška ho nemusí zpracovávat -to uděláš sama otázkou, jestli chce s Tebou trávit trochu času. Nevím jak komu, ale mě se líbí ženy s malými prsy a má to i výhodu zdravotní-nebolí záda a po narození dětí se většinou prsa zvětší, což některým ženám potom vadí . Ve tvém věku stejně půjde zatím o kamarádství, které buď vydrží nebo nevydrží do dalšího stádia vztahu ( svatba, děti atd.). Když holka hodně " dolejzá " za klukem, tak tě kluk nebude až zas tak chtít-bude ho to unavovat. Jestli máte rozdílné zájmy, tak to nevidím do budoucna moc růžově. Jo a nás chlapy si vybíráte stejně vy - ženy. Pokud se bude věnovat jiným zájmům a Tobě se bude věnovat méně, tak bych o něj moc neusiloval. Můžeš se ho zeptat i na znamení zvěrokruhu, podle živlů-ohnivá -vodní-zemská-vzdušná .Ohnivé znamení si rozumí dobře s ohnivým, zemské se zemským atd. To si už najdi na Netu-a neber to jako tutovku, že to tak musí za každou cenu být. Každopádně se zeptat, ať si kdyžtak najdeš jinýho, který by Tě měl opravdu rád...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]