Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem. Sem na dně tak hledam radu. Je to sice už dva měsíce co se semnou rozešla přítelkyně,ale já ji prostě nemůžu dostat z hlavy! A hlavně ji mam plný srdíčko. Vim že to byla moje životní láska! Asi se ptáte na důvod rozchodu, prý ji začalo docházet že mě má raději jako kamaráda,že mě má ráda ale nemiluje mě. Je pravda že sme oba byli jiní,ona je taková ukecaná divoška, holka pro všechno a já se spíš držim zpátky,ale že bych byl nějakej "mouchy snězte si mě" to né. Když se semnou rozcházela tak mi řekla že to jí taky vadilo,že prý sme každý z jiný planety a prítom to ze začátku fungovalo normálně. No nebudu ze sebe dělat svatouška taky sem tomu pomoh to je pravda a uvědomuju si to,ale vážně mi na ní záleželo a dával sem jí to pořádně najevo! Někdy mam svoje nálady a vim že to jí dost vadilo ale né zas tolik aby se semnou rozešla! Vždy sme si o tom popovídali a vše bylo v pohodě. Já to nechápu proč? Dýchal bych za ni tak moc ji miluju! Nevim co mam dělat, zkoušel sem toho hodně dokonce sem jí poslal poslýčka do práce aby jí předal pěknej puget růží...NIC! Poradíte mi? Moc se trápim. Prědem diky za jakoukoliv odpověd
S vámi nešťastnými z rozchodu se v poslední době jakoby roztrhl pytel, za posledních deset dní jsi nejméně třetí:
Jediné, co ti poradím je dělej, co děláš rád, běž mezi lidi, věnuj se kamarádům, najdi si jinou holku. Prostě tohle uzavři a ŽIJ!
poradte.cz/...
poradte.cz/...
poradte.cz/...
A projdi si celou rubriku Společnost (najdeš na Hlavní straně) je tam toho víc.
Každý den není posvícení a hold budeš muset přijmout,že už spolu nebudete.Nepíšeš jak dlouho jste spolu byli.Je to krutá dan,ale tu prožíváme den co den a musíš mít sílu na další vztah,když se tim budeš užírat a vnucovat ničemu nepomůžeš.Najdi si nějakou činnost a někoho komu se o tom budeščn moc svěřit a když ti bude nejhůř tak zaním zajít a popovídat(myslím kamaráda)
Tak smutný nebuď..Prostě to přejdi...Jak všichni píšou, jdi ven mezi lidi a dělej "cokoliv" jen abys neměl čas přemýšlet..Ten tah s pugétem byl od tebe hezký, ale mám pocit, že ne ve vhodné době...Tímhle nic nenapravíš...Zpravidla je to tak, že čím víc jí budeš dávat najevo že ti chybí, tím to bude horší..Ona od tebe odešla, věděla proč...Netoužila už po tvé přítomnosti...Proto jí nebude chtít ani teď..Nech ji "žít" a neozývej se jí...Třeba...Třeba jednou přijde sama, že jí chybíš i ty...Ale nedoufej v to..., v tu dobu už třeba o ni nebudeš stát ty, protože si najdeš někoho jiného..Mám pocit, že jsi mladičký, tak nezoufej..:Takových "životních" lásek ještě bude...
Vendo?Jestli seš to ty,ale vypadá to že ano.Pokud ano tak sem ti to hodněkrát vysvětlovala...nechtěla sem ti ublížit opravdu mě to mrzí .A poradím ti vykašli se na mě,bylo to hezký ale opravdu sem se necítila v tom vztahu dobře.Moc si tlačil na pilu a tvoje nafukovací nálady tomu moc nepomohly.A zamilovanost ve finále byla jen z tvé strany...pokud to nejsi ty tak se omlouvám pisateli...
Ještě přímo pro žbirinku. Přečti si co si tu psala na přelomu roku ty(vlastně si to můžou přečíst všichni) jak si chtěla poradit. Co dělat když někoho miluješ a on odmítá tvojí lásku. Vzpomen si jak ti bylo a co všechno si byla ochotná udělat aby si ho měla zpátky. Pak by si mi nemohla radit abych se na Tebe kašlal! Moc mě mrzí že to nevyšlo, byla si to co jsem vždy hledal-poklad! Přeju ti abys byla štastná a dařilo se ti měj se. Venda
Ahoj všem. Tak vám jen chci říct že je čas dát na vaše rady! dnes mi ta bývalka oznámila, že už stejně někoho má! podlomily se mi kolena když mi to napsala a já se uvědomil že vrátka k ní se mi definitivně zavřely! Je to těžký ale jak píšete je čas jít dál...ikdyž člověk nikdy nepřestává doufat! Jeto zlá doba připadá mi že sem zůstal ůplně sám. Kamarádi sou všichni štastně zamilovaný a než by šly třeba do hospůdky tak sou radši doma a já sedim doma na zadku. To se pak špatně zapomíná! Chjo Jinak bych chtěl ještě vědět váš názor... Asi je fakt že sme se k sobě nehodily(řikaj to všichni ) já si třeba myslim svoje. Ještě než semnou začala chodit měla spoustu informací jakej sem od kamarádky! Věděla jakou mam povahu a vim že nejsem i po vzhledový stránce její vysněnej todle všechno bylo proti tomu vztahu a ona do toho přesto šla a já furt nechápu proč? možná si řeknete že řešim kraviny ale kdyby todle všechno zvážila a na začátku řekla ne...nemusel sem se ted trápit! Už totiž na začátku se nemohla rozhopat jestli jo nebo ne. Já už to vzdal ona pak zase napsala že by mě ráda viděla no a bylo to ...začátek neštastnýho konce! Nevim holkam fakt nerozumim asi sem vážně z jiný planety
Něco si o tom přečti - knihy jako Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše, Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách.. Je toho spousta. Nebo klasiku - Plzáka, Do nepohody připraven, Dospíváš v muže... A další a další. Nebreč, za ženskou a za tramvají se neutíká. Vždycky přijede další...
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.